New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Crash when dragging the terrain selector menu #917

Closed
AnotherFoxGuy opened this Issue May 14, 2016 · 12 comments

Comments

Projects
None yet
7 participants
@AnotherFoxGuy
Member

AnotherFoxGuy commented May 14, 2016

Steps to reproduce:

  • Go to single player
  • Try to move the terrain loader window

The game crashes with an Error 6: FileSystemArchive::open

@ulteq

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ulteq

ulteq May 14, 2016

Contributor

I can't reproduce it on linux.

Contributor

ulteq commented May 14, 2016

I can't reproduce it on linux.

@ulteq ulteq added bug crash labels May 14, 2016

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 May 14, 2016

Collaborator

I can't reproduce it on linux.

neither do i

Collaborator

tritonas00 commented May 14, 2016

I can't reproduce it on linux.

neither do i

@mikadou

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mikadou

mikadou May 15, 2016

Contributor

Cannot reproduce on Windows with latest master. I can move the loader window around just as one would expect. No crashing.

Contributor

mikadou commented May 15, 2016

Cannot reproduce on Windows with latest master. I can move the loader window around just as one would expect. No crashing.

@AnotherFoxGuy

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AnotherFoxGuy

AnotherFoxGuy May 15, 2016

Member

Here is a screenshot of it happening:
2016-05-15_16-55-13

Member

AnotherFoxGuy commented May 15, 2016

Here is a screenshot of it happening:
2016-05-15_16-55-13

@only-a-ptr only-a-ptr added this to the 0.4.7.0 milestone Aug 22, 2016

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Oct 18, 2016

Collaborator

Same on linux with current upstream

OGRE EXCEPTION(2:InvalidParametersException): Unable to load image: Image format is unknown. Unable to identify codec. Check it or specify format explicitly. in Image::load at /home/babis/Downloads/rigsofrods-next-build/ogre/src/ogre_src_v1-8-1/OgreMain/src/OgreImage.cpp (line 405)
Collaborator

tritonas00 commented Oct 18, 2016

Same on linux with current upstream

OGRE EXCEPTION(2:InvalidParametersException): Unable to load image: Image format is unknown. Unable to identify codec. Check it or specify format explicitly. in Image::load at /home/babis/Downloads/rigsofrods-next-build/ogre/src/ogre_src_v1-8-1/OgreMain/src/OgreImage.cpp (line 405)
@disloyalpick

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@disloyalpick

disloyalpick Oct 19, 2016

Unable to reproduce. (Running Linux 16.04 Xenial)

disloyalpick commented Oct 19, 2016

Unable to reproduce. (Running Linux 16.04 Xenial)

@Michael10055

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Michael10055

Michael10055 Oct 19, 2016

Contributor

Still happens for me with the current upstream:
1

Contributor

Michael10055 commented Oct 19, 2016

Still happens for me with the current upstream:
1

@ulteq ulteq added Windows and removed Windows labels Oct 22, 2016

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Oct 23, 2016

Collaborator

Certain map(s) causes this crash. Try with the stock packs folder from resources/skeleton.zip

For me it was the benchmark map (Benchmark.zip)

Collaborator

tritonas00 commented Oct 23, 2016

Certain map(s) causes this crash. Try with the stock packs folder from resources/skeleton.zip

For me it was the benchmark map (Benchmark.zip)

@only-a-ptr

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@only-a-ptr

only-a-ptr Oct 24, 2016

Member

@tritonas00 @Michael10055 @AnotherFoxGuy Maybe it's caused by maps which don't have a preview image? I'm wondering why would RoR try to open a resource with empty name (as the error dialogs indicate). The screenshot above is without preview image.

Member

only-a-ptr commented Oct 24, 2016

@tritonas00 @Michael10055 @AnotherFoxGuy Maybe it's caused by maps which don't have a preview image? I'm wondering why would RoR try to open a resource with empty name (as the error dialogs indicate). The screenshot above is without preview image.

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Oct 24, 2016

Collaborator

Maybe you can reproduce it if the first (auto selected) map has no preview image

Collaborator

tritonas00 commented Oct 24, 2016

Maybe you can reproduce it if the first (auto selected) map has no preview image

@only-a-ptr

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@only-a-ptr

only-a-ptr Oct 24, 2016

Member

Maybe you can reproduce it if the first (auto selected) map has no preview image

Yes, that's the scenario. Just reproduced.

Member

only-a-ptr commented Oct 24, 2016

Maybe you can reproduce it if the first (auto selected) map has no preview image

Yes, that's the scenario. Just reproduced.

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

only-a-ptr added a commit to only-a-ptr/rigs-of-rods that referenced this issue Oct 24, 2016

@only-a-ptr

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@only-a-ptr

only-a-ptr Oct 25, 2016

Member

Fix pushed to upstream manually. Problem solved.

Member

only-a-ptr commented Oct 25, 2016

Fix pushed to upstream manually. Problem solved.

@only-a-ptr only-a-ptr closed this Oct 25, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment