Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Blue flag in multi class identifies drivers in same class only #78

Closed
samkatakouzinosracing opened this issue Dec 9, 2016 · 7 comments
Closed

Comments

@samkatakouzinosracing
Copy link

@samkatakouzinosracing samkatakouzinosracing commented Dec 9, 2016

When a driver in another class is approaching me on track, some other person and time gets announced.
Seems blue flags are triggered correctly but the wrong driver named if not same class as me.

@jfgilliam jfgilliam self-assigned this Dec 13, 2016
@jfgilliam jfgilliam added this to the Version 1.2 milestone Dec 13, 2016
@jfgilliam
Copy link
Contributor

@jfgilliam jfgilliam commented Dec 13, 2016

Thanks for pointint that out. I created 2 new commands "Behind Relative" and "Ahead Relative". Then I changed the blue flag to call the "Behind Relative". I have attached the new profile here. I have not had time to test it. Will you let me know if it is working properly and I'll include these changes in the next public release.

SIMRacingApps-VoiceAttack-Profile.zip

Loading

@jfgilliam jfgilliam closed this Dec 17, 2016
@samkatakouzinosracing
Copy link
Author

@samkatakouzinosracing samkatakouzinosracing commented Dec 19, 2016

Unable to test at the moment as Voice Attack keeps crashing.
Kinda around since new build.
Voice Attack v1.6.1.7
SIMRacingAppsServer 1.2 Build BETA 2016.12.05

Loading

@jfgilliam
Copy link
Contributor

@jfgilliam jfgilliam commented Dec 19, 2016

OK, let me know if you think it is crashing because of my profile. I'm running the same version, I think. All mine says is 1.6.1, but a version check says it's the latest. One thing I don't know how to work around, is if the SRA server is not running, VA will be unresponsive. It is trying to reach the server and it can't, so it hangs. I think that's something VA needs to address so it doesn't hang when a URL isn't responding.

Loading

@samkatakouzinosracing
Copy link
Author

@samkatakouzinosracing samkatakouzinosracing commented Feb 13, 2017

Ok. VA not crashing because of your profile but because I entered an invalid custom port number.
VA doesn't have a graceful method to continue when calling an invalid host/port. It just hangs and dies.

PS sorry for the delay.

Loading

@jfgilliam
Copy link
Contributor

@jfgilliam jfgilliam commented Feb 13, 2017

Same thing happens to me when I shutdown the server before I close VA. Don't know a graceful way around that. If there's a fix, VA would probably have to fix it.

Loading

@samkatakouzinosracing
Copy link
Author

@samkatakouzinosracing samkatakouzinosracing commented Feb 14, 2017

I created an issue over at http://voiceattack.com/smf/index.php?topic=907.0
"VA hangs when accessing invalid URI"

Loading

@samkatakouzinosracing
Copy link
Author

@samkatakouzinosracing samkatakouzinosracing commented Mar 2, 2017

VoiceAttack beta v1.6.1.34; Fixed issue with setting text variable by URI hanging the entire user interface.
http://voiceattack.com/smf/index.php?topic=963.0

Loading

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants