Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Videos not playing on Amazon VOD plugin for Raspberry Pi 3 (KODI LEIA #310) #100

Closed
HpNoTiQ56 opened this issue Mar 13, 2018 · 3 comments
Closed

Comments

@HpNoTiQ56
Copy link

@HpNoTiQ56 HpNoTiQ56 commented Mar 13, 2018

Hi,
Yesterady, I've updated to Kodi LibreElec Leia Test build#310 on my RPI3 to try Amazon VOD plugin.
I can't play any video using Amazon prime.
Have seen #62 #90 #99 but should be fixed using last build.

@Varstahl

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

@Varstahl Varstahl commented Mar 13, 2018

Without logs we can't really help, do you know what the problem is?

@HpNoTiQ56

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@HpNoTiQ56 HpNoTiQ56 commented Mar 13, 2018

Updated to version #312 which is working fine with series . Now I've got another problem (getting films and children content)

21:56:00.639 T:1668375424 NOTICE: [Amazon VOD] Version: 0.5.3
21:56:00.640 T:1668375424 NOTICE: [Amazon VOD] Unicode filename support: False
21:56:00.640 T:1668375424 NOTICE: [Amazon VOD] Locale: en-gb / Language: fr
21:56:58.035 T:1527788416 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.amazon-test/default.py", line 3248, in
PrimeVideo_Browse(None if 'path' not in args else args['path'])
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.amazon-test/default.py", line 458, in PrimeVideo_Browse
PrimeVideo_LazyLoad(node, nodeName)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.amazon-test/default.py", line 693, in PrimeVideo_LazyLoad
meta['asin'] = re.search(r'"asin":"([^"]*)"', cnt, flags=re.DOTALL).group(1)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'group'
-->End of Python script error report<--
21:56:58.225 T:1940853264 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.amazon-test/?mode=PrimeVideo_Browse&path=root-%2f%2f-Films
21:56:58.225 T:1940853264 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.amazon-test/?mode=PrimeVideo_Browse&path=root-%2f%2f-Films) failed`

@Varstahl

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

@Varstahl Varstahl commented Mar 13, 2018

Ah yes, its has been reported today in #101, it's already fixed, you can update the /storage/.kodi/addons/plugin.video.amazon-test/default.py with the version from the repository.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.