Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Screen recording options (virtual-audio-capturer) - no work #912

Closed
VadymVolos opened this Issue Aug 15, 2015 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@VadymVolos
Copy link

commented Aug 15, 2015

Hi! I am use Logitech USB Headset H390.
I need to sound is recorded with the screen and microphone.

When I turned on (Audio source: virtual-audio-capturer)- no sound on the recording.
When I turned on (Audio source: microphone(Logitech USB Headset)) - I have sound, but the sound of buzzing. I check my microphone in Skype, Skype in the sound is clear.
http://i.piccy.info/i9/2b1adbde0df302177b6e587cb0b9f953/1439656623/58304/887339/1.png

@Kesmy

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Aug 15, 2015

@VadymVolos Skype is not a good measure... Skype is 30kbit audio, and the compression may be eliminating the buzz.

Try a different audio recorder just to be sure, or try lowering the audio bitrate.

@Jaex

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 22, 2015

FFmpeg handling sound recording therefore I can't fix your problem if there is something to be fixed. But never heard anyone have your issue before. Also I'm not even sure is virtual-audio-capturer is fault because you telling even your microphone source having problem, which means problem must be something in your end.

By the way you must use screen-capture-recorder with virtual-audio-capturer together. Not with GDIGrab. Maybe it will solve your problem too?

Is Skype supports using these two source for testing purposes?

@VadymVolos

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Aug 22, 2015

GD IGrab - I chose it for the test. I tried and so and so.
Perhaps the problem is on my side.

Please tell me why, when selected (Audio source: virtual-audio-capturer) sound is not recorded? Silence. It is necessary that the sound was recorded with a USB microphone.

@Jaex

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 22, 2015

@Jaex Jaex closed this Oct 14, 2015

@VadymVolos

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 14, 2015

Thank you!
Now the sound is good. I think the reason was raw Windows 10.

@Jaex

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Oct 14, 2015

Thank you for what? I didn't changed anything.

@VadymVolos

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 14, 2015

For what the issue was closed. :)

@Jaex

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Oct 14, 2015

I closed it because issue was not to do with ShareX. And we couldn't reproduce it.

@VadymVolos

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 14, 2015

Ok.Thank you!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.