Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

MP1.23_Pre seems to break playback #71

Closed
Yhoogi1 opened this issue Aug 12, 2019 · 5 comments
Labels

Comments

@Yhoogi1
Copy link

@Yhoogi1 Yhoogi1 commented Aug 12, 2019

With update to MP1.23 Pre somehow playback is not possible anymore
Seems like something has changed in the new MP version

Steps to reproduce:
Clicking on an episode does not start playback. Navigation still possible.
I presume either the playback is not executed or immeditately returns

@Yhoogi1

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@Yhoogi1 Yhoogi1 commented Sep 2, 2019

just a question:
Will there be hope that it will be fixed?

Thanks

@maxpiva

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@maxpiva maxpiva commented Sep 2, 2019

Probably, I can take care of this on the weekend.

@Yhoogi1

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@Yhoogi1 Yhoogi1 commented Sep 3, 2019

thanks a lot

@Yhoogi1

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@Yhoogi1 Yhoogi1 commented Sep 20, 2019

Hi there,

Is there still hope?

@maxpiva maxpiva closed this in 4b1db4a Oct 15, 2019
@Yhoogi1

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@Yhoogi1 Yhoogi1 commented Oct 20, 2019

Many Thanks

Is there somewhere a description what is needed / how to compile the version with the updates?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.