New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Sitecore Powershell Extension Installation #404

Closed
intelligenSoft opened this Issue Jul 9, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@intelligenSoft

intelligenSoft commented Jul 9, 2015

I am trying to install Sitecore PowerShell Extensions-3.0 for Sitecore 8 in my sitecore 8 instance (Windows 8.1 machine).

I used sitecore's Development Tools -> Installation Wizard and choosing the above mentioned package. It shows Install a Package sitecore dialog with Installing gif and stays there for over an hour and nothing happens. No error nothing it just spins.

First I tried to Powershell Extensions 3.1 version and it was the same, so I tried lowering to 3 and its the same.

Can somneone shed some lights on what I am missing?

Thanks

@michaellwest

This comment has been minimized.

Member

michaellwest commented Jul 9, 2015

Are you using Mongo and is it running? I decided to not use it on my dev
machine so disabling it with this gist help for my package install problem.

https://gist.github.com/michaellwest/18e2707fca903a2ed382

In the script just update the $paths variable to whatever directory your
instance of sitecore is installed.

On Thu, Jul 9, 2015 at 1:08 PM alagaraja notifications@github.com wrote:

I am trying to install Sitecore PowerShell Extensions-3.0 for Sitecore 8
in my sitecore 8 instance (Windows 8.1 machine).

I used sitecore's Development Tools -> Installation Wizard and choosing
the above mentioned package. It shows Install a Package sitecore dialog
with Installing gif and stays there for over an hour and nothing happens.
No error nothing it just spins.

First I tried to Powershell Extensions 3.1 version and it was the same, so
I tried lowering to 3 and its the same.

Can somneone shed some lights on what I am missing?

Thanks


Reply to this email directly or view it on GitHub
#404.

@intelligenSoft

This comment has been minimized.

intelligenSoft commented Jul 9, 2015

Yes. That did the trick. Thanks for your quick reply and I can't wait to take a deep dive into this.

@AdamNaj AdamNaj added this to the User Support milestone Jul 9, 2015

@AdamNaj AdamNaj added the question label Jul 9, 2015

@michaellwest michaellwest changed the title from SiteCore Powershell Extension Installtion to Sitecore Powershell Extension Installation Nov 29, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment