Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Mac: Add file menu is in German and sometimes pops up on its own.

Closed
Duamer opened this issue Jan 7, 2020 · 4 comments
Closed

Mac: Add file menu is in German and sometimes pops up on its own. #268

Duamer opened this issue Jan 7, 2020 · 4 comments
Assignees

Comments

@Duamer
Copy link

Duamer commented Jan 7, 2020

Syncplay version 1.6.4a
macOS: 10.14.6

The menu for "Add file(s) to bottom of playlist" is stuck in German and will sometime pop up on its own. System's language setting is English(US) and this is the only menu that's in German. The menu will sometimes pop if there's a few files in the playlist, but no files will appear. At least, I haven't noticed it when it's empty. If I open the menu normally, a second menu will appear on top of the glitched on and both ill disappear.

Neither problem is effecting functionality.

Here's a screen grab of the language issue. Next time I see the menu that's glitched, I'll screen grab that.
https://i.imgur.com/h6tm6Oy.png

@Et0h Et0h assigned Et0h and albertosottile and unassigned Et0h Jan 7, 2020
@Et0h
Copy link
Contributor

Et0h commented Jan 9, 2020

As far as I know this issue will be fixed in the next version of Syncplay: 5aee6d9#diff-f2f4408f1aa0211e78de0c32bf8765dc

@Et0h
Copy link
Contributor

Et0h commented Jan 9, 2020

You can test out the latest development version of Syncplay at https://bintray.com/syncplay/Syncplay/Syncplay/v1.6.5#files to confirm whether or not it resolves your issue.

@Duamer
Copy link
Author

Duamer commented Jan 11, 2020

1.6.4 fixes the problem that 1.6.4a had.

1.6.5 has a different problem that makes it unusable though. I'm going to see if it happens on more than one machine before submitting a bug report, but when I launch it on the one machine, the icon is the Syncplay icon while loading, then turns into VLC and VLC is what actually loads.

@Et0h
Copy link
Contributor

Et0h commented Jan 27, 2020

Okay, in that case I'll close this issue as it's resolved in 1.6.5 and if you can confirm your other issue then you can make a new issue for it.

@Et0h Et0h closed this as completed Jan 27, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants