look at the imagepng / qlpk3 problem for the QL pack #92

Closed
TTimo opened this Issue Jul 19, 2012 · 7 comments

Projects

None yet

1 participant

@TTimo
Owner
TTimo commented Jul 19, 2012
@TTimo TTimo was assigned Jul 19, 2012
@TTimo
Owner
TTimo commented Aug 30, 2012

Trying to build a test case for this and having difficulty. I can make it work on quake3, but for some reason it's not working on QL under the same conditions.

http://dl.dropbox.com/u/1529870/testpng-expand.zip

Will need to step through and debug find out exactly why it's not finding the textures.

The next step will be to encode the textures in a pk3 crypted for QL.

@TTimo
Owner
TTimo commented Aug 30, 2012

QBall> TTimoT: ye I got a textured wall with the obelisk
QBall> after changing pk3 to qlpk3 in imagepng ofc
QBall> I had to manually put the maps folder into ~/.quakelive/quakelive/home/baseq3 for radiant to auto go there
QBall> along with the models & textures folder that were in your zip
QBall> the engine dir I used was: /home/user/.quakelive/quakelive

<@TTimo:#radiant> so it seems you got both the 'everything expanded, nothing in crypted pk3s' working
<@TTimo:#radiant> and the 'only the model expanded, all the textures in crypted pk3s' working as well
<@TTimo:#radiant> I was trying to get the latter to work and it didn't for me
<@TTimo:#radiant> the former I wasn't even there yet
<@TTimo:#radiant> that all suggests a problem on my end then

@TTimo
Owner
TTimo commented Sep 17, 2012

Think I have this fixed with def29cb
Will need to cleanup, upload the test material, and make new builds.

@TTimo
Owner
TTimo commented Sep 19, 2012

got confirmation that this is now working as intended, closing (yeah, I'm pretty sure I did).

@TTimo TTimo closed this Sep 19, 2012
@TTimo
Owner
TTimo commented Sep 19, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment