Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Moose-2.04002 (and HEAD) #258

Closed
autarch opened this Issue · 2 comments

2 participants

@autarch

All the failures appear to be from tests that use Test::Builder::Tester. It seems like maybe TBT changed its expectations or output a bit in the TB2. See issue #249

t/test_moose/test_moose_does_ok.t ........... 1/? 
#   Failed test 'does_ok'
#   at t/test_moose/test_moose_does_ok.t line 58.
# STDOUT is:
# TAP version 13
# ok 1 - does_ok class
# not ok 2 - does_ok class fail
# ok 3 - does_ok object
# not ok 4 - does_ok object fail
# 
# not:
# ok 1 - does_ok class
# 
# not ok 2 - does_ok class fail
# 
# ok 3 - does_ok object
# 
# not ok 4 - does_ok object fail
# 
# as expected
t/test_moose/test_moose_does_ok.t ........... Failed 1/1 subtests 
t/test_moose/test_moose_has_attribute_ok.t .. 1/? 
#   Failed test 'has_attribute_ok'
#   at t/test_moose/test_moose_has_attribute_ok.t line 45.
# STDOUT is:
# TAP version 13
# ok 1 - ... has_attribute_ok(Foo, foo) passes
# not ok 2 - ... has_attribute_ok(Foo, bar) fails
# ok 3 - ... has_attribute_ok(Bar, foo) passes
# ok 4 - ... has_attribute_ok(Bar, bar) passes
# 
# not:
# ok 1 - ... has_attribute_ok(Foo, foo) passes
# 
# not ok 2 - ... has_attribute_ok(Foo, bar) fails
# 
# ok 3 - ... has_attribute_ok(Bar, foo) passes
# 
# ok 4 - ... has_attribute_ok(Bar, bar) passes
# 
# as expected
t/test_moose/test_moose_has_attribute_ok.t .. Failed 1/1 subtests 
t/test_moose/test_moose_meta_ok.t ........... 1/? 
#   Failed test 'meta_ok'
#   at t/test_moose/test_moose_meta_ok.t line 29.
# STDOUT is:
# TAP version 13
# ok 1 - ... meta_ok(Foo) passes
# not ok 2 - ... meta_ok(Bar) fails
# 
# not:
# ok 1 - ... meta_ok(Foo) passes
# 
# not ok 2 - ... meta_ok(Bar) fails
# 
# as expected
t/test_moose/test_moose_meta_ok.t ........... Failed 1/1 subtests 
t/test_moose/with_immutable.t ............... 1/? 
#   Failed test 'with_immutable failure'
#   at t/test_moose/with_immutable.t line 28.
# STDOUT is:
# TAP version 13
# ok 1
# not ok 2
# 
# not:
# ok 1
# 
# not ok 2
# 
# as expected
t/test_moose/with_immutable.t ............... Failed 1/4 subtests 

Test Summary Report
-------------------
t/test_moose/test_moose_does_ok.t         (Wstat: 0 Tests: 1 Failed: 1)
  Failed test:  1
t/test_moose/test_moose_has_attribute_ok.t (Wstat: 0 Tests: 1 Failed: 1)
  Failed test:  1
t/test_moose/test_moose_meta_ok.t         (Wstat: 0 Tests: 1 Failed: 1)
  Failed test:  1
t/test_moose/with_immutable.t             (Wstat: 0 Tests: 4 Failed: 1)
  Failed test:  1
Files=5, Tests=8,  0 wallclock secs ( 0.05 usr  0.00 sys +  0.76 cusr  0.07 csys =  0.88 CPU)
@autarch

BTW, I can't add a label, like you request people do in your blog post. Is this maybe a permissions issue?

@schwern
Owner

Thanks, this was reported as #254. Test::Builder::Tester has already been patched to deal with it and it should clear up in 1.5.0 alpha 3.

@schwern schwern closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.