New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

OS X: Corrupt text in-game #20

Closed
yaakov-h opened this Issue Jun 23, 2015 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
9 participants
@yaakov-h

yaakov-h commented Jun 23, 2015

screen shot 2015-06-23 at 2 58 38 pm

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013) / MacBookPro11,1
OS X Yosemite Version 10.10.3 (14D136)

Intel Iris:

  Chipset Model:    Intel Iris
  Type: GPU
  Bus:  Built-In
  VRAM (Dynamic, Max):  1536 MB
  Vendor:   Intel (0x8086)
  Device ID:    0x0a2e
  Revision ID:  0x0009
  Displays:
Color LCD:
  Display Type: Retina LCD
  Resolution:   2560 x 1600 Retina
  Retina:   Yes
  Pixel Depth:  32-Bit Color (ARGB8888)
  Main Display: Yes
  Mirror:   Off
  Online:   Yes
  Built-In: Yes
@unrealhoang

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@unrealhoang

unrealhoang Jun 25, 2015

Same problem, this seems to happen with Retina Display

unrealhoang commented Jun 25, 2015

Same problem, this seems to happen with Retina Display

@calmandniceperson

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@calmandniceperson

calmandniceperson Jun 25, 2015

@unrealhoang not only on Retina. I have a resolution of 1280x800 on my MacBook and I have this problem too.

calmandniceperson commented Jun 25, 2015

@unrealhoang not only on Retina. I have a resolution of 1280x800 on my MacBook and I have this problem too.

@albingeorge

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@albingeorge

albingeorge Jun 25, 2015

I am having the same issue with 1280x800 on my Macbook pro. But I could not confirm that this issue is related to #51 as @unrealhoang have mentioned above. Since this issue was happening with bot match, I was pretty sure the same would happen with a live match. I wish there was a way to confirm this without getting stuck in low-priority pool.

albingeorge commented Jun 25, 2015

I am having the same issue with 1280x800 on my Macbook pro. But I could not confirm that this issue is related to #51 as @unrealhoang have mentioned above. Since this issue was happening with bot match, I was pretty sure the same would happen with a live match. I wish there was a way to confirm this without getting stuck in low-priority pool.

@yzlnew

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@yzlnew

yzlnew Jun 26, 2015

Same problem on my MD101 with OS X EI Captain beta 2.

yzlnew commented Jun 26, 2015

Same problem on my MD101 with OS X EI Captain beta 2.

@danginsburg danginsburg added this to the next release milestone Jun 26, 2015

@danginsburg

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@danginsburg

danginsburg Jun 26, 2015

This is a manifestation of the same problem as #4. A fix has been put in and it will be in the next release.

danginsburg commented Jun 26, 2015

This is a manifestation of the same problem as #4. A fix has been put in and it will be in the next release.

@khaschuluu

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@khaschuluu

khaschuluu Sep 12, 2015

⬆️
Same problem in linux
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit
5.4 GiB Memory
Intel Core i3-2328M 2.20GHz × 4 CPU
Intel Sandybridge Mobile Graphics

khaschuluu commented Sep 12, 2015

⬆️
Same problem in linux
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit
5.4 GiB Memory
Intel Core i3-2328M 2.20GHz × 4 CPU
Intel Sandybridge Mobile Graphics

@ghost

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ghost

ghost Sep 16, 2015

Hi @khaschuluu did this problem fix for you? I have the problem same in Debian Jessie.

ghost commented Sep 16, 2015

Hi @khaschuluu did this problem fix for you? I have the problem same in Debian Jessie.

@danginsburg

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@danginsburg

danginsburg Sep 16, 2015

@khaschuluu If you can upgrade to mesa 10.5.9+ it will fix the issue on Sandybridge. You can use the xorg-edgers ppa or oibaf ppa if you are daring.

danginsburg commented Sep 16, 2015

@khaschuluu If you can upgrade to mesa 10.5.9+ it will fix the issue on Sandybridge. You can use the xorg-edgers ppa or oibaf ppa if you are daring.

@khaschuluu

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@khaschuluu

khaschuluu Sep 20, 2015

@el4tomo no. If I did, I'll notice you ;)
@danginsburg thank you for your reply. I can't install mesa in my system caused package dependencies problem. And when I tried to install from source code, problems was appears that I can't fix. I need to upgrade my system version to Ubuntu 14.10 or higher, I guess. Wasting time on that.

khaschuluu commented Sep 20, 2015

@el4tomo no. If I did, I'll notice you ;)
@danginsburg thank you for your reply. I can't install mesa in my system caused package dependencies problem. And when I tried to install from source code, problems was appears that I can't fix. I need to upgrade my system version to Ubuntu 14.10 or higher, I guess. Wasting time on that.

@krgaurav94

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@krgaurav94

krgaurav94 Oct 5, 2015

@danginsburg Any other workaround? I am having the same text problem in Kali GNU/Linux 2.0 (Debian) and mesa 10.5.9 is not available in wheezy AFAIK.
System Details:
Kali GNU/Linux 2.0 (sana) 64-bit
7.7 GiB Memory
Intel Core i5-2450M CPU @ 2.50GHz × 4
Intel Sandybridge Mobile

krgaurav94 commented Oct 5, 2015

@danginsburg Any other workaround? I am having the same text problem in Kali GNU/Linux 2.0 (Debian) and mesa 10.5.9 is not available in wheezy AFAIK.
System Details:
Kali GNU/Linux 2.0 (sana) 64-bit
7.7 GiB Memory
Intel Core i5-2450M CPU @ 2.50GHz × 4
Intel Sandybridge Mobile

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment