Linker Error with UrbanAirship and Xcode 4.5 #10

Open
arejay73 opened this Issue Sep 26, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@arejay73

I am trying to build and get the following two errors:

Undefined symbols for architecture i386:
"OBJC_CLASS$_UATagUtils", referenced from:
objc-class-ref in WHAppDelegate.o
"OBJC_CLASS$_UAirship", referenced from:
objc-class-ref in WHAppDelegate.o
ld: symbol(s) not found for architecture i386

I can validate that I have downloaded and installed the latest UrbanAirship library, 1.3.3.a.
My library and header paths have the following:
"$(SRCROOT)/libs/Airship" (If I set to recursive or non-recursive) I get the same errors.

If I manually add the library files, via add files. I get a bunch of duplicate symbol errors.

@jcromartie

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@jcromartie

jcromartie Sep 27, 2012

Contributor

Since there's no binary included with the source code, it's kind of a moving target. You'd have to either get the binary version referenced by the Xcode project (1.3.2a) or remove libUAirship and re-add the latest to the Xcode project.

Contributor

jcromartie commented Sep 27, 2012

Since there's no binary included with the source code, it's kind of a moving target. You'd have to either get the binary version referenced by the Xcode project (1.3.2a) or remove libUAirship and re-add the latest to the Xcode project.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment