Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

OSSMail slows down yetiforce #318

Closed
amicheals opened this issue Mar 4, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@amicheals
Copy link

commented Mar 4, 2015

When I enable mailbox and sign in, after that, the CRM starts running really slowly. It seems when it tries to check for email, the entire system crawls.

Is there someone I can look to fix this. It's almost unusable.

@amicheals

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 4, 2015

My page load times went from .27 seconds to

Copyright 2014 YetiForce.com All rights reserved. [ver. 1.3.96 RC] [Page loading time: 15.561s.]
Creating YetiForce software was possible thanks to the open source project called Vtiger CRM and other programs that have open source codes.

@waw555

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 5, 2015

And in Russian will do the instructions?

@bpabiszczak

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Mar 5, 2015

We don’t have anyone who speaks or writes in Russian in our company. It’s not enough to translate something once a week, because we are planning to add 2-3 articles every days, it’s a part-time job for a translator. Until we have a Russian translator, texts will be published only in Polish and English.

@amicheals

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 5, 2015

thank you
On Mar 5, 2015, at 6:16 AM, Błażej Pabiszczak notifications@github.com wrote:

https://yetiforce.com/en/administrator-documentation/optimization/107-connection-to-the-mail-server.html


Reply to this email directly or view it on GitHub.

@amicheals

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 15, 2015

I figured it out.
Under mail scanner once you configure a mailbox, if you assign yourself as the user the system slows down. If you assign the mailbox to a grou . It works fine

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.