New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

DEVICE in FLIRS mode - seems not working #51

Closed
michapr opened this Issue Sep 16, 2015 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@michapr
Copy link

michapr commented Sep 16, 2015

reference file for testing
(same, but: ZUNO_SETUP_SLEEPING_MODE(ZUNO_SLEEPING_MODE_FREQUENTLY_AWAKE);):
http://www.zwave-review.com/files/MultiFunctionSensor.ino

a) switch command will not be delivered to device
b) if values on multisensor (potentiometer) will be canged - will never be transmitted

c) only if button will be pressed (INT1) - device wakeup and will send sensor values

Log for b):
[2015-09-16 08:52:06.979] [I] [zway] Adding job: SwitchMultilevel Set
[2015-09-16 08:52:06.980] [I] [zway] Adding job: SwitchMultilevel Get
[2015-09-16 08:52:06.984] [D] [zway] SENDING (cb 0x23): ( 01 0F 00 13 0A 08 60 0D 00 05 26 01 FF FF 05 23 88 )
[2015-09-16 08:52:06.986] [D] [zway] RECEIVED ACK
[2015-09-16 08:52:06.989] [D] [zway] RECEIVED: ( 01 04 01 13 01 E8 )
[2015-09-16 08:52:06.990] [D] [zway] SENT ACK
[2015-09-16 08:52:06.990] [D] [zway] Delivered to Z-Wave stack
[2015-09-16 08:52:10.609] [D] [zway] RECEIVED: ( 01 05 00 13 23 01 CB )
[2015-09-16 08:52:10.610] [D] [zway] SENT ACK
[2015-09-16 08:52:10.610] [I] [zway] Job 0x13 (SwitchMultilevel Set): Not delivered to recipient
.....
[2015-09-16 08:52:31.767] [D] [zway] SETDATA devices.10.data.lastPacketInfo.deliveryTime = 3660 (0x00000e4c)
[2015-09-16 08:52:31.767] [D] [zway] SETDATA devices.10.data.lastPacketInfo = **********
[2015-09-16 08:52:31.767] [I] [zway] Job 0x13 (SwitchMultilevel Get): Removing job due to too much retransmitions
[2015-09-16 08:52:31.767] [D] [zway] SETDATA devices.10.data.failureCount = 2 (0x00000002)
[2015-09-16 08:52:31.768] [D] [zway] SETDATA devices.10.data.lastSend = 8953886 (0x0088a01e)
[2015-09-16 08:52:31.768] [D] [zway] Job 0x13 (SwitchMultilevel Get): fail
[2015-09-16 08:52:31.768] [I] [zway] Removing job: SwitchMultilevel Get
[2015-09-16 08:52:31.781] [I] [core] Notification: error (connection): Connection lost to Z-Wave device ID: 10

@NilsBohr

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

NilsBohr commented Dec 24, 2015

Fixed in version 0.62

@NilsBohr NilsBohr closed this Dec 24, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment