New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Clipboard only has the last character #16

Closed
strayobject opened this Issue May 27, 2015 · 11 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@strayobject

strayobject commented May 27, 2015

I don't know if it's a bug or supposed to be a feature. When I type in the browser, clipboard only has the last character and not the full sentence.
I can imagine this mode to be working well for headless mode, but it should be disabled for clipboard.

Running version: 0.3.0-19-ge745435
mode: clipboard

Could someone please verify?

@Kiachma

This comment has been minimized.

Kiachma commented May 27, 2015

Experiencing the same problem

@abertschi

This comment has been minimized.

Owner

abertschi commented May 27, 2015

Can you list the necessary steps to reproduce the behaviour?

@strayobject

This comment has been minimized.

strayobject commented May 27, 2015

There is really nothing to it.
Open up the app, start the server, open up a browser, go to url, start typing, (optionally hit enter)

This time round the only thing I get is letter "a" in the clipboard - even though no "a" was present in the text entered.

This is not browser specific, neither does it relate to the plugins installed.
Tested on Ubuntu 14.04:
FF 38 with adblock, noscript, etc
Chromium 41 with adblock
Vivalidi without any plugins

I will try on a mac & windows tomorrow (in about 10hrs) - if necessary.

@eson57

This comment has been minimized.

Contributor

eson57 commented May 28, 2015

I can confirm, it's the same on Windows, so it shouldn't be related to desktop platform.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented May 28, 2015

Yes on my MacBook pro i have the same problem it only let me paste 2 charactors and not the full text i have put into the desktop platform.

@abertschi

This comment has been minimized.

Owner

abertschi commented May 28, 2015

I will take a closer look during the upcoming weekend. In the meantime, what someone could do is to verify the described behavior in the latest version, 0.3.1

Available on openrepos
https://openrepos.net/content/abertschi/sailfish-wlan-keyboard

Please make sure the deinstall both the headless-keyboard layout and the app beforehand.
Thanks for your support.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented May 28, 2015

abertschi, i was using the lasted version i have also try the older version every version has the same problem.

@abertschi abertschi added the bug label May 28, 2015

@eson57

This comment has been minimized.

Contributor

eson57 commented May 28, 2015

The bug is there, in v0.3.1. Even before installing headless-keyboard layout.

abertschi added a commit that referenced this issue May 30, 2015

@abertschi

This comment has been minimized.

Owner

abertschi commented May 30, 2015

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented May 30, 2015

Ok download the new version and installed it, now clipboard mode works perfect !

@abertschi

This comment has been minimized.

Owner

abertschi commented May 31, 2015

I updated openrepos with the new version.
A new harbour store version will be available once issue #13 and #15 are done.

@abertschi abertschi closed this May 31, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment