Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

swiper-mc not working with swiper-isearch #2058

Closed
Ergus opened this issue May 10, 2019 · 3 comments
Closed

swiper-mc not working with swiper-isearch #2058

Ergus opened this issue May 10, 2019 · 3 comments

Comments

@Ergus
Copy link
Contributor

@Ergus Ergus commented May 10, 2019

Hi I am trying to set the cursors with swiper-mc in terminal mode and it is not working.

  1. The bind C-7 in my systems sends C-_ which is undo.
  2. After rebinding it to something else it works fine from swiper.
    But if I am in swiper-isearch it doesn't work, I just get a message in the minibuffer with the message: Lisp expresion:
@basil-conto
Copy link
Collaborator

@basil-conto basil-conto commented May 10, 2019

The bind C-7

Have you tried M-7 or C-u7?

Loading

@Ergus
Copy link
Contributor Author

@Ergus Ergus commented May 10, 2019

Yes, they don't work for me either. I tried both actually but the command is bind to C-7 itself, not to all the alias.

Loading

@abo-abo abo-abo closed this in fb64ea3 May 13, 2019
@abo-abo
Copy link
Owner

@abo-abo abo-abo commented May 13, 2019

Thanks, please test.

The default binding for swiper-mc works fine in graphical Emacs, I prefer not to change it. But maybe we could bind it to something like C-c C-m.

Loading

astoff added a commit to astoff/swiper that referenced this issue Jan 1, 2021
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
3 participants