Skip to content

Dit zijn onze publieke legale documenten, hier kunt u de complete historie van aanpassingen en versies vinden. This is our publicly available legal document repository, here you can find the complete history of changes to our legal documents.* This repository and it's containing files are in Dutch since all our legal document are written in Dutc…

master
Switch branches/tags
Code

Latest commit

 

Git stats

Files

Permalink
Failed to load latest commit information.
Type
Name
Latest commit message
Commit time
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Absolum Legaal

Publieke bibliotheek van onze legale documenten

Website Build License

Tags

  • 📄 Legale documenten
  • 👔 Professioneel
  • 📋 Revisie historie
  • 🎉 Open-source
  • 🇬🇧 English version available

Waarom hebben wij dit gemaakt?

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het cruciaal dat al onze (mogelijke) klanten de onze legale documenten makkelijk kunnen vinden en bekijken. Hierbij is GIT een perfect systeem omdat alle reviseringen en aanpassingen van de documenten zichtbaar blijven en makkelijk voor iedereen beschikbaar blijven via GitHub.

Hoe werkt het?

U kunt op meerdere manieren het document dat u wilt inzien vinden en bekijken, u kunt op de documenten klikken en dan doorgaan naar de README's van de bestanden of u kunt de PDF versie van het bestand downloaden en bekijken. Om makkelijk documenten te vinden kunt u de zoekbalk gebruiken.

Wilt u een oudere versie van een bestand terugvinden?

Als u een klant van ons bent krijgt u uw huidige commit nummer bij elk project mee, voor dat project geld dan ook die versie van het bestand dit ziet er als volgt uit @70737d32ad275907827d5507bc7bb24154e4ea03 met de eerste 7 characters (70737d3) van dit commit nummer kunt u makkelijk uw revisie vinden via het "commit menu", als u de goede revisie heeft gevonden dan kunt u de "Browse the repository at this point <>" knop (helemaal rechts) gebruiken om de bestanden te vinden.

*houdt er rekening mee dat u tijdens een project misschien akkoord bent gegaan met een nieuwere revisie van het document door een nodige aanpassing.

Stap voor stap uitleg voor revisies te vinden

  • Stap 1
  • Stap 2 *Dit gedeelte van het document is nog niet af!

Veelgestelde vragen

Waarom zijn de documenten in het Engels niet geldig?

Wij vertalen de documenten direct naar het Engels, voor het gemak van onze klanten desondanks dat de Engelse versie 1-op-1 kan aansluiten met de Nederlandse versie is hier geen advocaat overheen gegaan en kunnen wij niet gerant staan voor de legale validiteit.

Kortom zijn de Engelse documenten er alleen maar voor het gemak en om een indruk te krijgen van onze regels, voor legale conflicten worden de Nederlandse documenten aangehouden.

Waarom doen andere bedrijven dit niet?

Mogelijk door een complexe legale structuur kunnen andere bedrijven niet zo transparant zijn over hun legale documenten. En mogelijk door de moeite die erin geinvesteerd moet worden om legale documenten op meerdere plaatsen up-to-date te houden en de kennis van GIT systemen die kan ontbreken.

Kan dit ook bij ons gerealiseerd worden?

Jazeker, wij adviseren wel dat u van te voren contact opneemt met uw advocaat of legaal adviseur om te kijken of het voor u een slimme/veilige oplossing is.

Wij kunnen het voor u realiseren (neem contact op via https://absolum.nl) of u kunt zelf met minimale kennis van GIT en GitHub deze repository kopieren of "forken" en uw legale documenten uploaden, zolang u maar een verwijzing naar deze repository (https://github.com/Absolum1/Legaal), ons bedrijf (Absolum) en onze website (https://absolum.nl) vermeldt is dat geen probleem.

About

Dit zijn onze publieke legale documenten, hier kunt u de complete historie van aanpassingen en versies vinden. This is our publicly available legal document repository, here you can find the complete history of changes to our legal documents.* This repository and it's containing files are in Dutch since all our legal document are written in Dutc…

Resources

Stars

Watchers

Forks

Releases

No releases published

Packages

No packages published