Permalink
Commits on Mar 5, 2012
Commits on Feb 24, 2012
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Feb 24, 2012
    Conflicts:
    	runtime/doc/tags
    	runtime/doc/various.txt
    	src/auto/configure
Commits on Feb 22, 2012
  1. updated for version 7.3.456

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    ":tab drop file" has several problems, including moving the
    	    current window and opening a new tab for a file that already has a
    	    window.
    Solution:   Refactor ":tab drop" handling. (Hirohito Higashi)
  2. updated for version 7.3.455

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Using many continuation lines can be slow.
    Solution:   Adjust the reallocation size to the current length.
  3. updated for version 7.3.454

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Re-allocating memory slows Vim down.
    Solution:   Use realloc() in ga_grow(). (Dominique Pelle)
  4. updated for version 7.3.453

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Pasting in the command line is slow.
    Solution:   Don't redraw if there is another character to read. (Dominique
    	    Pelle)
  5. updated for version 7.3.452

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Undo broken when pasting close to the last line. (Andrey Radev)
    Solution:   Use a flag to remember if the deleted included the last line.
    	    (Christian Brabandt)
  6. Updated runtime files.

    brammool committed Feb 22, 2012
  7. updated for version 7.3.451

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Tcl doesn't work on 64 MS-Windows.
    Solution:   Make it work. (Dave Bodenstab)
  8. updated for version 7.3.450

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Win32: Still a problem with "!start /b".
    Solution:   Fix pointer use. (Yasuhiro Matsumoto)
  9. updated for version 7.3.449

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Crash when a BufWinLeave autocommand closes the only other window.
    	    (Daniel Hunt)
    Solution:   Abort closing a buffer when it becomes the only one.
  10. updated for version 7.3.448

    brammool committed Feb 22, 2012
    Problem:    Win32: Still a problem with "!start /b".
    Solution:   Escape only '|'. (Yasuhiro Matsumoto)
Commits on Feb 21, 2012
  1. updated for version 7.3.447

    brammool committed Feb 21, 2012
    Problem:    Win32: External commands with "start" do not work.
    Solution:   Unescape part of the command. (Yasuhiro Matsumoto)
Commits on Feb 20, 2012
  1. updated for version 7.3.446

    brammool committed Feb 20, 2012
    Problem:    Win32: External commands with special characters don't work.
    Solution:   Add the 'shellxescape' option.
Commits on Feb 19, 2012
  1. updated for version 7.3.445

    brammool committed Feb 19, 2012
    Problem:    Can't properly escape commands for cmd.exe.
    Solution:   Default 'shellxquote' to '('.  Append ')' to make '(command)'.
    	    No need to use "/s" for 'shellcmdflag'.
Commits on Feb 12, 2012
  1. Update runtime files.

    brammool committed Feb 12, 2012
  2. updated for version 7.3.444

    brammool committed Feb 12, 2012
    Problem:    ":all!" and ":sall!" give error E477, even though the
    	    documentation says these are valid commands.
    Solution:   Support the exclamation mark. (Hirohito Higashi)
  3. updated for version 7.3.443

    brammool committed Feb 12, 2012
    Problem:    MS-Windows: 'shcf' and 'shellxquote' defaults are not very good.
    Solution:   Make a better guess when 'shell' is set to "cmd.exe". (Ben Fritz)
  4. updated for version 7.3.442

    brammool committed Feb 12, 2012
    Problem:    Still read modelines for ":doautocmd".
    Solution:   Move check for <nomodeline> to separate function.