L. Alberto Giménez agimenez

  • Joined on

Organizations

@capside
agimenez created branch master at agimenez/slides
agimenez created repository agimenez/slides
@agimenez
@agimenez
agimenez commented on pull request ansible/ansible#7680
@agimenez

@j2sol Yes, it would be awesome, but I think that the right repo would be https://github.com/ansible/ansible-modules-core

agimenez deleted branch mba62 at agimenez/pommed-light
agimenez commented on pull request bytbox/pommed-light#19
@agimenez

Hi, Thanks for the update, maybe I contribute the changes directly to the debian developers. Regarding the USB IDs, the one I can assure is right i…

agimenez commented on pull request bytbox/pommed-light#19
@agimenez

Hi, I have updated the mba62 branch, I hope I did the right thing, I could not find documentation about how to rework the pull request without addi…

@agimenez
  • @agimenez d500a9d
    Add MacBookAir 6,2 support
agimenez commented on issue bytbox/pommed-light#17
@agimenez

Hi @zachlatta y I issued a pull request to add support for MBA6,2. It should work with MBA6,1 as well: #19 Please note that you should use the mba6…

agimenez opened pull request bytbox/pommed-light#19
@agimenez
Add MacBookAir 6,2 support
1 commit with 68 additions and 2 deletions
agimenez commented on issue patjak/mba6x_bl#19
@agimenez

@AlexanderSelzer Hi, sorry for the delay! I have checked and I don't have any of your messages, (invalid response/bad cable/unable to enumerate). I…

agimenez commented on issue patjak/mba6x_bl#19
@agimenez

Hi, I've been observing that one of your issues happened to me, but quite randomly as well: After closing the lid the system did not suspend and th…

agimenez commented on issue patjak/mba6x_bl#14
@agimenez

@AlexanderSelzer I had this same behaviour, but please check Issue #19. @patjak created a "notify" branch that works for me except for that the bri…

agimenez commented on issue patjak/mba6x_bl#19
@agimenez

Hi @patjak, MBA 6,2 user here. I have tried the notify branchd and I'm experiencing the super-low brightness at boot. Even when I log out from my X…