Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
tree: a0ffd47f73
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

55 lines (55 sloc) 3.414 kb
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=152368
-->
<configuration>
<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="1.0.0.0" />
<add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
</appSettings>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
<compilation debug="true" targetFramework="4.0">
<assemblies>
<add assembly="System.Web.Abstractions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Helpers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Mvc, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Data.Entity, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" />
</assemblies>
</compilation>
<authentication mode="Forms">
<forms loginUrl="~/Account/LogOn" timeout="2880" />
</authentication>
<pages>
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Helpers" />
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="System.Web.WebPages" />
</namespaces>
</pages>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
</system.webServer>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
<connectionStrings>
<!--Server=6205d020-e876-4db9-8515-a076016b2c9f.sqlserver.sequelizer.com;Database=db6205d020e8764db98515a076016b2c9f;User ID=kbpmyhavpvinwkmp;Password=EjVxXMkSWvBwvdusDJehmR3SdBRhXfVbhSXdgFETZ3PJXKCFCbbrtwxWqduv5c3Q;-->
<add name="NokatEntities" connectionString="metadata=res://*/NokatDB.csdl|res://*/NokatDB.ssdl|res://*/NokatDB.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=6205d020-e876-4db9-8515-a076016b2c9f.sqlserver.sequelizer.com;&#xD;&#xA; initial catalog=db6205d020e8764db98515a076016b2c9f;&#xD;&#xA; user id=kbpmyhavpvinwkmp;&#xD;&#xA; password=EjVxXMkSWvBwvdusDJehmR3SdBRhXfVbhSXdgFETZ3PJXKCFCbbrtwxWqduv5c3Q;&#xD;&#xA; multipleactiveresultsets=True;App=EntityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
<!--<add name="NokatEntities" connectionString="metadata=res://*/NokatDB.csdl|res://*/NokatDB.ssdl|res://*/NokatDB.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=localhost;initial catalog=Nokat;user id=sa;password=sql;multipleactiveresultsets=True;App=EntityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient"/>-->
</connectionStrings>
</configuration>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.