Infill is not executed. #2396

Closed
born2b opened this Issue Dec 3, 2014 · 4 comments

Projects

None yet

3 participants

@born2b
born2b commented Dec 3, 2014

Hello.
In the case of "Raft Layers" >= "Combine infill every", seems infill is not executed.

I'm sorry, my English is poor.

@lordofhyphens
Collaborator

It would help if you provided a configuration (use File->Export config) and a model that the problem was seen, along with at least a picture of the toolpath that was generated so it's clear what you are seeing. You'll need to upload models to a file-sharing site like 2shared or similar (as Github doesn't permit file attachments that aren't images).

What version of Slic3r are you seeing this behavior with?

@born2b
born2b commented Dec 5, 2014

test

I'm Sorry.
Slic3r ver.0.9.1 - 1.2.1
http://born2b.up.seesaa.net/image/test.zip
Setting file, model and Gcode inside.

Layer height 0.125mm
Raft layers 5
Combine infill every 2
Fill density 40%

Please help me.
Thank you.

@alexrj alexrj added this to the 1.2.2 milestone Dec 7, 2014
@alexrj alexrj added a commit that referenced this issue Dec 8, 2014
@alexrj Bugfix: infill was not correctly generated when infill_every_layers w…
…as used along with raft_layers. Includes regression test. #2396
9a9ba02
@alexrj
Owner
alexrj commented Dec 8, 2014

Thank you very much. I fixed this bug and added a regression test.

@alexrj alexrj closed this Dec 8, 2014
@alexrj alexrj added the Fixed label Dec 8, 2014
@born2b
born2b commented Dec 10, 2014

Thank you very much.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment