The infill cuts through the bottom left hole in the model #2448

Closed
a4jp-com opened this Issue Dec 24, 2014 · 5 comments

Projects

None yet

2 participants

@a4jp-com

The infill is cutting through the bottom left hole in the model below.

Windows 7 64-bit
Slic3r 1.2.2-dev (2014-12-24th 10:23 a.m.)

http://a4jp.com/3d-files/bugs/2014-12-24th-10-21-am-for-github-config.ini
http://a4jp.com/3d-files/bugs/block-with-holes.stl

screen shot 12-24-14 at 10 20 am


Slic3r 1.2.2-dev (2014-12-26th 1:38 a.m.)
screen shot 12-26-14 at 01 36 am

@alexrj alexrj added this to the 1.2.3 milestone Dec 27, 2014
@alexrj
Owner
alexrj commented Dec 28, 2014

I think this is an upstream library problem. I escalated the report to the Clipper author:
https://sourceforge.net/p/polyclipping/bugs/120/

@alexrj alexrj modified the milestone: 1.2.3, 1.2.4 Dec 29, 2014
@a4jp-com
a4jp-com commented Jan 2, 2015

Thank you.

If I change the infill percent I can sometimes get rid of the problem but a fix would be great ^^

@a4jp-com
a4jp-com commented Jan 2, 2015

Angus posted some code. Maybe it is the fix ^^

@alexrj alexrj modified the milestone: 1.2.4, 1.2.5, 1.2.6 Jan 4, 2015
@alexrj alexrj modified the milestone: 1.2.6, 1.2.7 Jan 19, 2015
@alexrj alexrj added a commit that referenced this issue Feb 15, 2015
@alexrj Updated Clipper to 6.2.8. This fixes several minor issues, including …
…infill paths not being trimmed correctly. #2448
32b8eb4
@alexrj
Owner
alexrj commented Feb 15, 2015

Okay, this is now fixed.

@alexrj alexrj closed this Feb 15, 2015
@alexrj alexrj added the Fixed label Feb 15, 2015
@a4jp-com

Thank you ^^

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment