Top-Layer print speed GUI setting. Config.pm #425

Closed
Area5142 opened this Issue Jun 7, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants

Area5142 commented Jun 7, 2012

(Slic3r 0.8.3-dev)

In GUI tab "Printer and Filament" "Solid Infill (mm/s or %)" is listed twice. The second entry must refer to top solid infill speed.
Properly a "copy and paste" error in Config.pm file:

    'solid_infill_speed' => {
        label => 'Solid infill (mm/s or %)',
        cli => 'solid-infill-speed=f',
        type => 'f',
        ratio_over => 'infill_speed',
        aliases => [qw(solid_infill_feed_rate)],
    },
    'top_solid_infill_speed' => {
        label => 'Solid infill (mm/s or %)',
        cli => 'solid-infill-speed=f',
        type => 'f',
        ratio_over => 'solid_infill_speed',
    },

should be something like:

    'solid_infill_speed' => {
        label => 'Solid infill (mm/s or %)',
        cli => 'solid-infill-speed=f',
        type => 'f',
        ratio_over => 'infill_speed',
        aliases => [qw(solid_infill_feed_rate)],
    },
    'top_solid_infill_speed' => {
        label => 'Top solid infill (mm/s or %)',
        cli => 'top_solid_infill_speed=f',
        type => 'f',
        ratio_over => 'top_solid_infill_speed',
    },

Great improvements! I like the zig-zag in narrow infill places.

Owner

alexrj commented Jun 11, 2012

Thanks, fixed.

alexrj closed this Jun 11, 2012

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment