(slow) infills causing object to only be perimiter #863

Closed
blddk opened this Issue Dec 15, 2012 · 6 comments

Projects

None yet

4 participants

@blddk
blddk commented Dec 15, 2012

I made this object http://bld.is-a-geek.com/slic3r/infillTest.stl and wanted to use it for my blog to show how the different infill looked, but on 0.9.7 the infills marked with (slow) causes the object to only be printed with the perimiter, nothing else is printed. With all the other infills it looks as expected.

This is how I expected it to be: http://bld.is-a-geek.com/slic3r/infillHoney.g
This is how it came out: http://bld.is-a-geek.com/slic3r/infillOcta.g

@funbart
funbart commented Dec 15, 2012

I think the same repport as I did #856

@alexrj
Owner
alexrj commented Dec 22, 2012

Yes, the "slow" patterns are also quite broken. They're not very up in my priorities list... but I'll do my best.

@alexrj alexrj modified the milestone: 1.2.2, After 1.0.0 Nov 7, 2014
@alexrj
Owner
alexrj commented Dec 21, 2014

This is now fixed!

@alexrj alexrj closed this Dec 21, 2014
@alexrj alexrj added the Fixed label Dec 21, 2014
@funbart
funbart commented Dec 21, 2014

Thanks! Did someone already told you are the best?
Bart

@alexrj
Owner
alexrj commented Dec 22, 2014

Haha. It took some time to fix this. I think I'm going to make some other improvements to the "slow" infills (which are not slow anymore BTW), like better pattern centering and no cross-hatching.

@a4jp-com

Very nice ^^

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment