Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

config server.tomcat.accesslog.enabled=false dosn't work!! in 1.4.0 #4541

Closed
benjava opened this issue Dec 22, 2020 · 3 comments
Closed

config server.tomcat.accesslog.enabled=false dosn't work!! in 1.4.0 #4541

benjava opened this issue Dec 22, 2020 · 3 comments
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@benjava
Copy link

@benjava benjava commented Dec 22, 2020

upgrade nacos from 1.3.2 to 1.4.0, the config "server.tomcat.accesslog.enabled=false" dosn't work, the access_log also be find on path /logs/;

@KomachiSion
Copy link
Collaborator

@KomachiSion KomachiSion commented Dec 24, 2020

Can you tell us you start nacos with cluster mode or standalone mode?

Loading

@KomachiSion
Copy link
Collaborator

@KomachiSion KomachiSion commented Dec 25, 2020

Maybe Refer to #4541

Loading

@benjava
Copy link
Author

@benjava benjava commented Dec 28, 2020

Can you tell us you start nacos with cluster mode or standalone mode?

standalone mode!!

Loading

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

4 participants