Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Commits on Mar 5, 2010
  1. @b4winckler

    Snapshot 52

    b4winckler authored
Commits on Feb 24, 2010
  1. @b4winckler

    Merge upstream

    b4winckler authored
    Conflicts:
    	runtime/doc/options.txt
    	src/auto/configure
    	src/eval.c
    	src/if_ruby.c
    	src/vim.h
  2. updated for version 7.2.376

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    ml_get error when using SiSU syntax. (Nathan Thomas)
    Solution:   If the match ends below the last line move it to the end of the
    	    last line.
  3. updated for version 7.2.375

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    ml_get errors when using ":bprevious" in a BufEnter autocmd.
    	    (Dominique Pelle)
    Solution:   Clear w_valid when entering another buffer.
  4. updated for version 7.2.374

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Ruby eval() doesn't understand Vim types.
    Solution:   Add the vim_to_ruby() function.  (George Gensure)
  5. updated for version 7.2.373

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Gcc 4.5 adds more error messages. (Chris Indy)
    Solution:   Update default 'errorformat'.
  6. updated for version 7.2.372

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Cross-compiling GvimExt and xxd doesn't work.
    Solution:   Change the build files. (Markus Heidelberg)
  7. updated for version 7.2.371

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Build problems on Tandem NonStop.
    Solution:   A few changes to #ifdefs (Joachim Schmitz)
  8. updated for version 7.2.370

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    A redraw may cause folds to be closed.
    Solution:   Revert part of the previous patch.  Add a test. (Lech Lorens)
  9. updated for version 7.2.369

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Error message is not easy to understand.
    Solution:   Add quotes. (SungHyun Nam)
Commits on Feb 19, 2010
  1. @b4winckler

    Add support for :winpos

    b4winckler authored
    Note that window coordinates are specified in a coordinate system where
    X points to the right and Y points upwards.
  2. @b4winckler

    Output build results in $(PROJECT_DIR)/build

    b4winckler authored
    This overrides the global Xcode preference, which if set to a customized
    location caused the build to fail.  (Patch by wezm)
Commits on Feb 18, 2010
  1. updated for version 7.2.368

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Ruby interface: Appending line doesn't work. (Michael Henry)
    Solution:   Reverse check for NULL line. (James Vega)
Commits on Feb 17, 2010
  1. updated for version 7.2.367

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    "xxd -r -p" doesn't work as documented.
    Solution:   Skip white space. (James Vega)
  2. updated for version 7.2.366

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    CTRL-B doesn't go back to the first line of the buffer.
    Solution:   Avoid an overflow when adding MAXCOL.
  3. updated for version 7.2.365

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    MS-Windows with MingW: "File->Save As" does not work. (John
    	    Marriott)
    Solution:   Correctly fill in structure size. (Andy Kittner)
  4. updated for version 7.2.364

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Can't build gvimext.dll on Win 7 x64 using MinGW (John Marriott)
    Solution:   Check if _MSC_VER is defined. (Andy Kittner)
  5. updated for version 7.2.363

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Can't dynamically load Perl 5.10.
    Solution:   Add the function Perl_croak_xs_usage. (Sergey Khorev)
  6. updated for version 7.2.362

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Win64: Vim doesn't work when cross-compiled with MingW libraries.
    Solution:   Instead of handling WM_NCCREATE, create wide text area window
    	    class if the parent window iw side. (Sergey Khorev)
  7. updated for version 7.2.361

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Ruby 1.9 is not supported.
    Solution:   Add Ruby 1.9 support. (Msaki Suketa)
  8. updated for version 7.2.360

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Ruby on MS-Windows: can't use sockets.
    Solution:   Call NtInitialize() during initialization. (Ariya Mizutani)
Commits on Feb 16, 2010
  1. @b4winckler

    Set cwd before launching Vim process

    b4winckler authored
    This fixes a bug where the 'exrc' option did not work when opening files
    from Finder.
  2. @b4winckler

    Do not open files in "unused windows"

    b4winckler authored
    A window is "unused" if it has just been opened with Cmd+n.  Previously
    a file opened from Finder would be opened in an unused window if one was
    available.  This leads to problems with some Vim options, e.g. trying to
    open an encrypted file from Spotlight will fail.  The code that has been
    removed also had some quite ugly hacks and it is not entirely clear
    whether the reuse of unused windows was entirely intuitive.
    
    (The "Open files from applications" option is not affected by this
    change.)
Commits on Feb 15, 2010
  1. @b4winckler

    Pass arguments to Vim on command line

    b4winckler authored
    Do not pass arguments via DO since some options only work if the files
    to open were passed on the command line (e.g. "%" flag in 'viminfo').
    Also, if a file is encrypted and opened from Spotlight the Spotlight
    search text is passed as input and it ends up being used as password for
    the encryption key, so the file opens up encrypted.
    
    The above problems still persist if Quickstart is enabled.
Commits on Feb 14, 2010
  1. @b4winckler

    Update Services for Snow Leopard

    b4winckler authored
    Rename Services so that it is clearer what they do when they appear in
    context menus:
        New MacVim Buffer With Selection
        New MacVim Buffer Here
    The latter Service now works in Finder on Snow Leopard (it was broken
    before).  The Service "Open Selected File" has been deprecated since it
    does not seem very useful and it is rather confusing as to what it
    really does.
  2. @b4winckler

    Abandon marked text when switching IM

    b4winckler authored
    This fixes a bug with Chinese IM where pressing "o" in normal mode would
    cause Vim to start a new line and then insert "o" into the text.  With
    this patch the "o" is no longer inserted.
  3. @b4winckler

    Resize view properly when showing toolbar

    b4winckler authored
    Fixes a bug where the view would not resize when the window covered the
    height of the screen and the toolbar was shown.
  4. @b4winckler

    Fix memory leak in ATSUI renderer

    b4winckler authored
    The wide font was not released properly.
  5. @b4winckler
Commits on Feb 13, 2010
  1. @b4winckler

    Alt+Space mappings in Keyboard Layouts now work

    b4winckler authored
    For example, French Dvorak assigns Underscore to Alt+Space.  Without
    this patch Alt+Space would produce a Space, whereas with this patch it
    will produce an Underscore.
  2. @b4winckler

    Allow window resizing across multiple screens

    b4winckler authored
    It is now possible to drag to resize a window to be larger than one
    screen.  However, if the window size changes programmatically (due to
    scrollbars or toolbar hiding/showing, etc.) then the window will be
    constrained to fit on the screen holding most of the window.  This is
    perhaps annoying but at least it is consistent with the way Terminal.app
    works (try opening a new tab when a Terminal window spans two screens).
  3. @b4winckler

    Place scrollbars correctly for positive inset

    b4winckler authored
    Make sure that the scrollbar stretches to the top of the window even if
    the text inset is > 0 (and similarly for the horizontal scrollbar).
    This applies to the Core Text and ATSUI renderers only.
Commits on Feb 11, 2010
  1. updated for version 7.2.359

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Crash when using the Netbeans join command.
    Solution:   Make sure the ml_flush_line() function is not used recursively.
    	    (Xavier de Gaye)
  2. updated for version 7.2.358

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    Compiler warnings on VMS. (Zoltan Arpadffy)
    Solution:   Pass array itself instead its address.  Return a value.
  3. updated for version 7.2.357

    Bram Moolenaar authored
    Problem:    When changing 'fileformat' from/to "mac" and there is a CR in the
    	    text the display is wrong.
    Solution:   Redraw the text when 'fileformat' is changed. (Ben Schmidt)
Something went wrong with that request. Please try again.