Permalink
Commits on Dec 21, 2010
  1. Snapshot 56

    b4winckler committed Dec 21, 2010
Commits on Dec 20, 2010
  1. Avoid unnecessary clearing of the status line

    When resizing a (Vim-) window don't use the CLEAR flag as it causes the
    status line to be redrawn (which causes problems for plugins like
    Command-T).
    
    The reason CLEAR was used in the first place was because resizing a
    window would cause display corruption due to wide letters like "w"
    spilling over into the neigboring display cell.  To circumvent this
    problem we now always clear neigboring blank cells whenever a cell is
    cleared (just like other GUIs deal with faked bold glyphs spilling over
    into neighboring display cells).
    b4winckler committed Dec 20, 2010
Commits on Dec 19, 2010
  1. Fix proxy icon response to modified buffers

    The proxy icon is only disabled when the current buffer is modified
    (previously this happened when any buffer was modified).  This also has
    the consequence that the dot in the red "close button" only appears when
    the current buffer is modified.
    b4winckler committed Dec 18, 2010
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	runtime/syntax/vim.vim
    b4winckler committed Dec 19, 2010
Commits on Dec 17, 2010
  1. updated for version 7.3.087

    Problem:    EINTR is not always defined.
    Solution:   Include errno.h in vim.h.
    brammool committed Dec 17, 2010
  2. updated for version 7.3.086

    Problem:    When using a mapping with an expression and there was no count,
    	    v:count has the value of the previous command. (ZyX)
    Solution:   Also set v:count and v:count1 before getting the character that
    	    could be a command or a count.
    brammool committed Dec 17, 2010
  3. updated for version 7.3.085

    Problem:    Inconsistency with preproc symbols.  void * computation.
    Solution:   Include vimio.h from vim.h.  Add type cast.
    brammool committed Dec 17, 2010
  4. updated for version 7.3.084

    Problem:    When splitting the window, the new one scrolls with the cursor at
    	    the top.
    Solution:   Compute w_fraction before setting the new height.
    brammool committed Dec 17, 2010
  5. updated for version 7.3.083

    Problem:    When a read() or write() is interrupted by a signal it fails.
    Solution:   Add read_eintr() and write_eintr().
    brammool committed Dec 17, 2010
  6. updated for version 7.3.082

    Problem:    Leaking file descriptor when hostname doesn't exist.
    Solution:   Remove old debugging lines.
    brammool committed Dec 17, 2010
Commits on Dec 10, 2010
  1. Update runtime files.

    brammool committed Dec 10, 2010
  2. Check for conversion error in Core Text renderer

    Original patch by Kazuki Sakamoto.
    b4winckler committed Dec 10, 2010
  3. Merge branch 'vim' into merge

    Conflicts:
    	src/auto/configure
    	src/eval.c
    	src/netbeans.c
    b4winckler committed Dec 10, 2010
Commits on Dec 8, 2010
  1. updated for version 7.3.081

    Problem:    Non-printable characters in 'statusline' cause trouble. (ZyX)
    Solution:   Use transstr(). (partly by Caio Ariede)
    brammool committed Dec 8, 2010
  2. updated for version 7.3.080

    Problem:    Spell doesn't work on VMS.
    Solution:   Use different file names. (Zoltan Bartos, Zoltan Arpadffy)
    brammool committed Dec 8, 2010
  3. updated for version 7.3.079

    Problem:    Duplicate lines in makefile.
    Solution:   Remove the lines. (Hong Xu)
    brammool committed Dec 8, 2010
  4. updated for version 7.3.078

    Problem:    Warning for unused variable.
    Solution:   Adjuste #ifdefs.
    brammool committed Dec 8, 2010
  5. updated for version 7.3.077

    Problem:    When updating crypt of swapfile fails there is no error message.
    	    (Carlo Teubner)
    Solution:   Add the error message.
    brammool committed Dec 8, 2010
  6. updated for version 7.3.076

    Problem:    Clang warnings for dead code.
    Solution:   Remove it. (Carlo Teubner)
    brammool committed Dec 8, 2010
Commits on Dec 2, 2010
  1. updated for version 7.3.075

    Problem:    Missing part of 'wildignorecase'
    Solution:   Also adjust expand()
    brammool committed Dec 2, 2010
  2. updated for version 7.3.074

    Problem:    Can't use the "+ register like "* for yank and put.
    Solution:   Add "unnamedplus" to the 'clipboard' option. (Ivan Krasilnikov)
    brammool committed Dec 2, 2010
  3. updated for version 7.3.073

    Problem:    Double free memory when netbeans command follows DETACH.
    Solution:   Only free the node when owned. (Xavier de Gaye)
    brammool committed Dec 2, 2010
  4. updated for version 7.3.072

    Problem:    Can't complete file names while ignoring case.
    Solution:   Add 'wildignorecase'.
    brammool committed Dec 2, 2010
  5. updated for version 7.3.071

    Problem:    Editing a file in a window that's in diff mode resets 'diff'
    	    but not cursor binding.
    Solution:   Reset cursor binding in two more places.
    brammool committed Dec 2, 2010
  6. updated for version 7.3.070

    Problem:    Can set environment variables in the sandbox, could be abused.
    Solution:   Disallow it.
    brammool committed Dec 2, 2010
Commits on Nov 24, 2010
  1. updated for version 7.3.069

    Problem:    GTK: pressing Enter in inputdialog() doesn't work like clicking OK
    	    as documented.
    Solution:   call gtk_entry_set_activates_default(). (Britton Kerin)
    brammool committed Nov 24, 2010
  2. updated for version 7.3.068

    Problem:    Using freed memory when doing ":saveas" and an autocommand sets
    	    'autochdir'. (Kevin Klement)
    Solution:   Get the value of fname again after executing autocommands.
    brammool committed Nov 24, 2010
  3. updated for version 7.3.067

    Problem:    Ruby: Init_prelude is not always available.
    Solution:   Remove use of Init_prelude. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Nov 24, 2010
  4. updated for version 7.3.066

    Problem:    Crash when changing to another window while in a :vimgrep command.
    	    (Christian Brabandt)
    Solution:   When wiping out the dummy before, remove it from aucmd_win.
    brammool committed Nov 24, 2010
  5. updated for version 7.3.065

    Problem:    Can't get current line number in a source file.
    Solution:   Add the <slnum> item, similar to <sfile>.
    brammool committed Nov 24, 2010
  6. updated for version 7.3.064

    Problem:    Win32: ":dis +" shows nothing, but "+p does insert text.
    Solution:   Display the * register, since that's what will be inserted.
    	    (Christian Brabandt)
    brammool committed Nov 24, 2010
  7. updated for version 7.3.063

    Problem:    Win32: Running a filter command makes Vim lose focus.
    Solution:   Use SW_SHOWMINNOACTIVE instead of SW_SHOWMINIMIZED. (Hong Xu)
    brammool committed Nov 24, 2010
Commits on Nov 16, 2010
  1. Updated runtime files.

    brammool committed Nov 16, 2010
  2. updated for version 7.3.062

    Problem:    Python doesn't work properly when installed in another directory
    	    than expected.
    Solution:   Figure out home directory in configure and use Py_SetPythonHome()
    	    at runtime. (Roland Puntaier)
    brammool committed Nov 16, 2010