Skip to content
Commits on Feb 28, 2016
  1. @kjyv
  2. @splhack
  3. @brammool

    patch 7.4.1453

    Problem:    Missing --not-a-term.
    Solution:   Add the argument.
    brammool committed Feb 28, 2016
  4. @brammool

    patch 7.4.1452

    Problem:    When a callback adds a syntax item either the redraw doesn't
                happen right away or in the GUI the cursor is in the wrong
                position for a moment. (Jakson Alves de Aquino)
    Solution:   Redraw after the callback was invoked.
    brammool committed Feb 28, 2016
  5. @brammool

    patch 7.4.1451

    Problem:    Vim hangs when a channel has a callback but isn't referenced.
    Solution:   Have channel_unref() only return TRUE when the channel was
                actually freed.
    brammool committed Feb 28, 2016
  6. @brammool

    patch 7.4.1450

    Problem:    Json encoding still fails when encoding is not utf-8.
    Solution:   Set 'encoding' before :scriptencoding.  Run the json test
                separately to avoid affecting other tests.
    brammool committed Feb 28, 2016
  7. @brammool

    patch 7.4.1449

    Problem:    Build fails with job feature but without channel feature.
    Solution:   Add #ifdef.
    brammool committed Feb 28, 2016
  8. @brammool

    patch 7.4.1448

    Problem:    JSON tests fail if 'encoding' is not utf-8.
    Solution:   Force encoding to utf-8.
    brammool committed Feb 28, 2016
  9. @brammool

    patch 7.4.1447

    Problem:    Memory leak when using ch_read(). (Dominique Pelle)
                No log message when stopping a job and a few other situations.
                Too many "Nothing to read" messages.  Channels are not freed.
    Solution:   Free the listtv.  Add more log messages. Remove "Nothing to read"
                message.  Remove the channel from the job when its refcount
                becomes zero.
    brammool committed Feb 28, 2016
  10. @brammool

    patch 7.4.1446

    Problem:    Crash when using json_decode().
    Solution:   Terminate string with a NUL byte.
    brammool committed Feb 28, 2016
  11. @brammool

    patch 7.4.1445

    Problem:    Memory corruption when 'encoding' is not utf-8.
    Solution:   Convert decoded string later.
    brammool committed Feb 28, 2016
  12. @splhack
Commits on Feb 27, 2016
  1. @brammool

    patch 7.4.1444

    Problem:    Can't build with JSON but without multi-byte.
    Solution:   Fix pointer name.
    brammool committed Feb 27, 2016
  2. @brammool

    Updated runtime files

    brammool committed Feb 27, 2016
  3. @brammool

    patch 7.4.1443

    Problem:    Can't build GTK3 with small features.
    Solution:   Use gtk_widget_get_window().  Fix typos. (Dominique Pelle)
    brammool committed Feb 27, 2016
  4. @brammool

    patch 7.4.1442

    Problem:    MS-Windows: more compilation warnings for destructor.
    Solution:   Add "virtual". (Ken Takata)
    brammool committed Feb 27, 2016
  5. @brammool

    patch 7.4.1441

    Problem:    Using empty name instead of no name for channel buffer.
    Solution:   Remove the empty name.
    brammool committed Feb 27, 2016
  6. @brammool

    patch 7.4.1440

    Problem:    Can't build on Windows.
    Solution:   Change #ifdefs.  Only define isnan when used.
    brammool committed Feb 27, 2016
  7. @brammool

    patch 7.4.1439

    Problem:    Using uninitialzed variable.
    Solution:   Initialize vc_type.
    brammool committed Feb 27, 2016
  8. @brammool

    patch 7.4.1438

    Problem:    Can't get buffer number of a channel.
    Solution:   Add ch_getbufnr().
    brammool committed Feb 27, 2016
  9. @brammool

    patch 7.4.1437

    Problem:    Old system doesn't have isinf() and NAN. (Ben Fritz)
    Solution:   Adjust #ifdefs.  Detect isnan() and isinf() functions with
                configure. Use a replacement when missing. (Kazunobu Kuriyama)
    brammool committed Feb 27, 2016
  10. @brammool

    patch 7.4.1436

    Problem:    Sniff files still referenced in distribution.
    Solution:   Remove sniff files from distribution.
    brammool committed Feb 27, 2016
  11. @brammool

    patch 7.4.1435

    Problem:    It is confusing that ch_sendexpr() and ch_sendraw() wait for a
                response.
    Solution:   Add ch_evalexpr() and ch_evalraw().
    brammool committed Feb 27, 2016
  12. @brammool

    patch 7.4.1434

    Problem:    JSON encoding doesn't hanel surrogate pair.
    Solution:   Improve multi-byte handling of JSON. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Feb 27, 2016
  13. @brammool

    patch 7.4.1433

    Problem:    The Sniff interface is no longer useful, the tool has not been
                available for may years.
    Solution:   Delete the Sniff interface and related code.
    brammool committed Feb 27, 2016
  14. @brammool

    patch 7.4.1432

    Problem:    Typo in button text.
    Solution:   Fix the typo. (Dominique Pelle)
    brammool committed Feb 27, 2016
  15. @brammool

    patch 7.4.1431

    Problem:    Including header files twice.
    Solution:   Remove the extra includes.
    brammool committed Feb 27, 2016
  16. @brammool

    patch 7.4.1430

    Problem:    When encoding JSON, turning NaN and Infinity into null without
                giving an error is not useful.
    Solution:   Pass NaN and Infinity on.  If the receiver can't handle them it
                will generate the error.
    brammool committed Feb 27, 2016
  17. @brammool

    patch 7.4.1429

    Problem:    On MS-Windows, when not use renderoptions=type:directx, drawing
                emoji will be broken.
    Solution:   Fix usage of unicodepdy. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Feb 27, 2016
  18. @brammool

    patch 7.4.1428

    Problem:    Compiler warning for non-virtual destructor.
    Solution:   Make it virtual. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Feb 27, 2016
  19. @brammool

    patch 7.4.1427

    Problem:    Trailing comma in enums is not ANSI C.
    Solution:   Remove the trailing commas.
    brammool committed Feb 27, 2016
  20. @brammool

    patch 7.4.1426

    Problem:    The "out-io" option for jobs is not implemented yet.
    Solution:   Implement the "buffer" value: append job output to a buffer.
    brammool committed Feb 27, 2016
  21. @splhack
Commits on Feb 26, 2016
  1. @brammool

    patch 7.4.1425

    Problem:    There are still references to MS-DOS support.
    Solution:   Remove most of the help txt and install instructions. (Ken Takata)
    brammool committed Feb 26, 2016
  2. @brammool

    patch 7.4.1424

    Problem:    Not using --not-a-term when running tests on MS-Windows.
    Solution:   Use NO_PLUGIN. (Christian Brabandt)
    brammool committed Feb 26, 2016
Something went wrong with that request. Please try again.