Permalink
Commits on Aug 7, 2016
  1. patch 7.4.2177

    brammool committed Aug 7, 2016
    Problem:    No testing for -C and -N command line flags, file arguments,
                startuptime.
    Solution:   Add tests.
  2. patch 7.4.2176

    brammool committed Aug 7, 2016
    Problem:    #ifdefs in main() are complicated.
    Solution:   Always define vim_main2().  Move params to the file level.
                (suggested by Ken Takata)
  3. patch 7.4.2175

    brammool committed Aug 7, 2016
    Problem:    Insufficient testing of cscope.
    Solution:   Add more tests. (Dominique Pelle)
  4. patch 7.4.2174

    brammool committed Aug 7, 2016
    Problem:    Adding duplicate flags to 'whichwrap' leaves commas behind.
    Solution:   Also remove the commas. (Naruhiko Nishino)
Commits on Aug 6, 2016
  1. patch 7.4.2173

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Can't test help on MS-Windows.
    Solution:   Skip the test.
  2. patch 7.4.2172

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    No test for "vim --help".
    Solution:   Add a test.
  3. patch 7.4.2171

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    MS-Windows build fails.
    Solution:   Add QueryPerformanceCounter().
  4. patch 7.4.2170

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Cannot get information about timers.
    Solution:   Add timer_info().
  5. patch 7.4.2169

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Startup test gets stuck on MS-Windows.
    Solution:   Use double quotes.
  6. patch 7.4.2168

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Not running the startup test on MS-Windows.
    Solution:   Write vimcmd.
  7. patch 7.4.2167

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Small build can't run tests.
    Solution:   Don't try setting 'packpath'.
  8. patch 7.4.2166

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Small build can't run startup test.
    Solution:   Skip the test.
  9. patch 7.4.2165

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Startup test fails on MS-Windows.
    Solution:   Don't check output if RunVim() returns zero.
  10. patch 7.4.2164

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    It is not possible to use plugins in an "after" directory to tune
                the behavior of a package.
    Solution:   First load plugins from non-after directories, then packages and
                finally plugins in after directories.
                Reset 'loadplugins' before executing --cmd arguments.
  11. patch 7.4.2163

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    match() and related functions tested with old style test.
    Solution:   Convert to new style test. (Hirohito Higashi)
  12. patch 7.4.2162

    brammool committed Aug 6, 2016
    Problem:    Result of getcompletion('', 'sign') depends on previous
                completion.
    Solution:   Call set_context_in_sign_cmd(). (Dominique Pelle)
  13. Add GUI test in .travis.yml

    splhack committed Aug 6, 2016
  14. MacVim Snapshot 105

    splhack committed Aug 6, 2016
    Binary targets OS X 10.8(Mountain Lion), 10.9(Mavericks), 10.10(Yosemite), and 10.11(El Capitan)
    
    - Vim patch 7.4.2161
    
    Script interfaces have compatibility with these versions
    
    - Lua 5.2
    - Perl 5.16
    - Python2 2.7
    - Python3 3.5
    - Ruby 2.0
  15. Revert "MacVim Snapshot 105"

    splhack committed Aug 6, 2016
    This reverts commit f852a0e.
  16. Merge pull request #316 from macvim-dev/fix/channel

    splhack committed Aug 6, 2016
    Fix channel in GUI
  17. Fix channel in GUI

    splhack committed Aug 6, 2016
    Use dispatch source instead of CFSocket with Runloop because it can't read socket in time at closing.
Commits on Aug 5, 2016
  1. patch 7.4.2161

    brammool committed Aug 5, 2016
    Problem:    Expression test fails without conceal feature.
    Solution:   Only check "conceal" with the conceal feature.
  2. patch 7.4.2160

    brammool committed Aug 5, 2016
    Problem:    setmatches() mixes up values. (Nikolai Pavlov)
    Solution:   Save the string instead of reusing a shared buffer.
  3. patch 7.4.2159

    brammool committed Aug 5, 2016
    Problem:    Insufficient testing for cscope.
    Solution:   Add more tests. (Dominique Pelle)
  4. patch 7.4.2158

    brammool committed Aug 5, 2016
    Problem:    Result of getcompletion('', 'cscope') depends on previous
                completion. (Christian Brabandt)
    Solution:   Call set_context_in_cscope_cmd().
  5. patch 7.4.2157

    brammool committed Aug 5, 2016
    Problem:    Test_job_start_fails() is expected to report memory leaks, making
                it hard to see other leaks in test_partial.
    Solution:   Move Test_job_start_fails() to a separate test file.
Commits on Aug 4, 2016
  1. patch 7.4.2156

    brammool committed Aug 4, 2016
    Problem:    Compiler warning.
    Solution:   Add type cast. (Ken Takata, Mike Williams)
  2. patch 7.4.2155

    brammool committed Aug 4, 2016
    Problem:    Quotes make GUI test fail on MS-Windows.
    Solution:   Remove quotes, strip white space.
  3. patch 7.4.2154

    brammool committed Aug 4, 2016
    Problem:    Test_communicate() fails sometimes.
    Solution:   Add it to the flaky tests.
  4. patch 7.4.2153

    brammool committed Aug 4, 2016
    Problem:    GUI test isn't testing much.
    Solution:   Turn into a new style test.  Execute a shell command.
  5. MacVim Snapshot 105

    splhack committed Aug 4, 2016
    Binary targets OS X 10.8(Mountain Lion), 10.9(Mavericks), 10.10(Yosemite), and 10.11(El Capitan)
    
    - Vim patch 7.4.2152
    
    Script interfaces have compatibility with these versions
    
    - Lua 5.2
    - Perl 5.16
    - Python2 2.7
    - Python3 3.5
    - Ruby 2.0