New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

IE Edge Object doesn't support property or method 'removeAttribute' 报错 #2423

Closed
chenyiliunian opened this Issue Sep 27, 2018 · 20 comments

Comments

Projects
None yet
@chenyiliunian

chenyiliunian commented Sep 27, 2018

IE 浏览器Edge版本 单选框Radio.Group组件切换选项时 报错信息:Object doesn't support property or method 'removeAttribute'

@chenshuai2144

This comment has been minimized.

Collaborator

chenshuai2144 commented Oct 4, 2018

antd 也有这个问题吗?

@nttdocomo

This comment has been minimized.

nttdocomo commented Oct 9, 2018

这个问题我也遇到了,而且Edge的版本都是17.17134。google了一下也没相关的。我在16版本的Edge试了一下没发现这个问题

@chenshuai2144

This comment has been minimized.

Collaborator

chenshuai2144 commented Oct 9, 2018

看来这个版本的 edge 也有问题
win 刚刚撤回了一次更新,试试下个更新的 edge

@changxiao

This comment has been minimized.

changxiao commented Oct 11, 2018

嗯,这个在edge上一直报错。没找到具体错误原因

@nttdocomo

This comment has been minimized.

nttdocomo commented Oct 12, 2018

Because I have no Edge, but I found some relative issue about this problem.
removeAttribute doesn't respect boolean attribute's default value
Why element.removeAttribute('selected') not work?

@afc163

This comment has been minimized.

Member

afc163 commented Oct 12, 2018

We only support IE11 and above, please make sure you test it in right brower.

@nttdocomo

This comment has been minimized.

nttdocomo commented Oct 12, 2018

We only support IE11 and above, please make sure you test it in right brower.

I get this error in Edge. but never found in IE11 or below

@pigletto

This comment has been minimized.

pigletto commented Oct 12, 2018

I can see the same issue in the latest version of the Edge browser (17) (tested with Browserstack).
The issue occurs in the wave.js file, specifically: resetEffect method that is called by _this.onTransitionEnd callback.

The problem is that node element in this callback is an Object (not Node) so that this call:

node.removeAttribute(attributeName);

raises: Object doesn't support property or method 'removeAttribute'

Definitely, something has changed in Edge as there was no problem with this in previous versions. I'm not sure though whether it is an Edge issue or antd one.

@edorsey

This comment has been minimized.

edorsey commented Oct 20, 2018

I am also encountering this issue when clicking on a Button component that is used to submit a form. What I've seen agrees with @pigletto's description.

@sydneyitguy

This comment has been minimized.

sydneyitguy commented Oct 24, 2018

Same issue here. Here's my full stack trace:

image

(Happens on only IE Edge)

@sbyps

This comment has been minimized.

sbyps commented Oct 30, 2018

+1,当点击按钮事件后有callback就会出现

@catXiaoXiao

This comment has been minimized.

catXiaoXiao commented Oct 30, 2018

l have this problem too.....help~~~

@ferreirix

This comment has been minimized.

ferreirix commented Nov 2, 2018

Also having this issue on MS Edge!

@jonathanpipe

This comment has been minimized.

jonathanpipe commented Nov 6, 2018

Also have this problem.

@saostad

This comment has been minimized.

saostad commented Nov 13, 2018

Same problem with Edge

@lvybriage

This comment has been minimized.

lvybriage commented Nov 14, 2018

Has the problem been fixed yet?

@saostad

This comment has been minimized.

saostad commented Nov 14, 2018

yes it's still exist.
it comes from "node_modules/antd/es/_util/wave.js"

@ztplz ztplz referenced this issue Nov 20, 2018

Closed

Button error with Edge when using loading prop #13216

1 of 1 task complete
@acomito

This comment has been minimized.

acomito commented Nov 20, 2018

same here

screen shot 2018-11-20 at 2 31 13 pm

@edorsey

This comment has been minimized.

edorsey commented Nov 20, 2018

I updated to the latest version of antd, 3.10.8 and this error is no longer occurring for me.

@acomito

This comment has been minimized.

acomito commented Nov 30, 2018

I think I'm still seeing this in ^3.10.9 but it is possible some clients are getting an older cached version of my app (no versioning in my error logging just yet).

afc163 added a commit to ant-design/ant-design that referenced this issue Dec 4, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment