Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

The advanced settings window would be displayed when I called "extract using keka" from service entry #370

Closed
huamiao opened this issue Feb 22, 2019 · 4 comments
Assignees
Milestone

Comments

@huamiao
Copy link

@huamiao huamiao commented Feb 22, 2019

Please check the attachment for how it happens.

And you can find the configuration entries in keka_settings.txt (btw, I didn't touch any config items manually)

keka_settings.txt

screen recording 2019-02-22 at 13 34 05

@aonez aonez self-assigned this Feb 22, 2019
@aonez aonez added this to the 1.1.12 milestone Feb 22, 2019
@aonez
Copy link
Owner

@aonez aonez commented Feb 22, 2019

@huamiao thanks for the preferences and the preview!
Can you check it is fixed in this version: Keka-welcome.7z

This one is labeled as version 1.1.12, so you can double check is the one being opened.

@huamiao
Copy link
Author

@huamiao huamiao commented Feb 22, 2019

I've tried and it works like a charm.

@aonez
Copy link
Owner

@aonez aonez commented Feb 22, 2019

Glad to hear that! If you're using the WEB version you can keep using that build. Let me know if you reproduce the bug again 👍

@aonez aonez added the fixed label Feb 22, 2019
@aonez
Copy link
Owner

@aonez aonez commented Feb 26, 2019

@huamiao just released version 1.1.12 with this issue fixed! Thanks again for the feedback!

@aonez aonez closed this Feb 26, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants