Tooltips and interactivity not available in Chrome 48 /Ubuntu but working in Firefox #2569

Closed
devldevelopment opened this Issue Feb 6, 2016 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@devldevelopment

Hello when using chrome Version 48.0.2564.97 (64-bit) and incognito window (no extensions) to view http://echarts.baidu.com/demo.html#scatter-aqi-color

The charts are not interactive- no tool tips, sliders etc.

image

but in firefox 44.0 its fine:

image

Using Ubuntu 15.10. Is there any guidance on this? Is there some setting which might be a problem in Chrome? There are also no errors in the console.

@100pah

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@100pah

100pah Feb 8, 2016

Member

But I am not able to reproduce that in Chrome 48, Ubuntu 15.10 (in virtualbox), everything seems like ok.
I am not sure there is any other factor cause that you can not see tooltip.

Member

100pah commented Feb 8, 2016

But I am not able to reproduce that in Chrome 48, Ubuntu 15.10 (in virtualbox), everything seems like ok.
I am not sure there is any other factor cause that you can not see tooltip.

@devldevelopment

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@devldevelopment

devldevelopment Feb 10, 2016

Thanks for testing this out. For me it also works in Ubuntu 15.10 and chrome 48 (in virtualbox) but with a fresh clean Ubuntu 15.10 hardware install and in Windows 10 with chrome Version 48.0.2564.103 (64-bit) I see no interactivity tooltips and cannot select anything. Could this be related to canvas/graphics/hardware acceleration related issues?

Thanks for testing this out. For me it also works in Ubuntu 15.10 and chrome 48 (in virtualbox) but with a fresh clean Ubuntu 15.10 hardware install and in Windows 10 with chrome Version 48.0.2564.103 (64-bit) I see no interactivity tooltips and cannot select anything. Could this be related to canvas/graphics/hardware acceleration related issues?

@devldevelopment

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@devldevelopment

devldevelopment Feb 11, 2016

@100pah Just to add some more information, in chrome the div tag for the tooltip etc is different:

This is firefox:
image

and this is chrome.

image

where the div style is none.

@100pah Just to add some more information, in chrome the div tag for the tooltip etc is different:

This is firefox:
image

and this is chrome.

image

where the div style is none.

@100pah

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@100pah

100pah Feb 14, 2016

Member

Thanks for following that problem~
We have tested it on win10 / chrome 48.0.2564.109 but still could not rebuild that problem.
Which type of hardware do you use? Is it a touch device (like "Surface")?
Someone else have reported similar problem on "Microsoft Surface Pro 3".

Member

100pah commented Feb 14, 2016

Thanks for following that problem~
We have tested it on win10 / chrome 48.0.2564.109 but still could not rebuild that problem.
Which type of hardware do you use? Is it a touch device (like "Surface")?
Someone else have reported similar problem on "Microsoft Surface Pro 3".

@devldevelopment

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@devldevelopment

devldevelopment Feb 16, 2016

Hi I use a laptop with this graphics card: Intel Corporation Broadwell-U Integrated Graphics (rev 09). I tested this on my colleagues PC and it works but fails for me in both Windows and Ubuntu. Is there any debugging I can enable?

Hi I use a laptop with this graphics card: Intel Corporation Broadwell-U Integrated Graphics (rev 09). I tested this on my colleagues PC and it works but fails for me in both Windows and Ubuntu. Is there any debugging I can enable?

@devldevelopment

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment