Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

212 lines (211 sloc) 9.216 kB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!--
~ Licensed to the Apache Software Foundation (ASF) under one
~ or more contributor license agreements. See the NOTICE file
~ distributed with this work for additional information
~ regarding copyright ownership. The ASF licenses this file
~ to you under the Apache License, Version 2.0 (the
~ "License"); you may not use this file except in compliance
~ with the License. You may obtain a copy of the License at
~
~ http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
~
~ Unless required by applicable law or agreed to in writing,
~ software distributed under the License is distributed on an
~ "AS IS" BASIS, WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY
~ KIND, either express or implied. See the License for the
~ specific language governing permissions and limitations
~ under the License.
-->
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>org.apache.ws.commons.axiom</groupId>
<artifactId>axiom</artifactId>
<version>1.2.15-SNAPSHOT</version>
<relativePath>../../pom.xml</relativePath>
</parent>
<artifactId>axiom-impl</artifactId>
<name>Axiom Impl</name>
<packaging>bundle</packaging>
<description>The Axiom default implementation.</description>
<!-- This needs to be set explicitly because the project structure implies that the Maven calculated defaults are wrong -->
<scm>
<connection>scm:svn:http://svn.apache.org/repos/asf/webservices/commons/trunk/modules/axiom/modules/axiom-impl</connection>
<developerConnection>scm:svn:https://svn.apache.org/repos/asf/webservices/commons/trunk/modules/axiom/modules/axiom-impl</developerConnection>
<url>http://svn.apache.org/viewvc/webservices/commons/trunk/modules/axiom/modules/axiom-impl</url>
</scm>
<!-- This also needs to be set explicitly because the Maven calculated URL would point to nowhere -->
<url>http://ws.apache.org/axiom/</url>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-api</artifactId>
<version>${project.version}</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-common-impl</artifactId>
<version>${project.version}</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.apache.geronimo.specs</groupId>
<artifactId>geronimo-activation_1.1_spec</artifactId>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.apache.geronimo.specs</groupId>
<artifactId>geronimo-javamail_1.4_spec</artifactId>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${stax.impl.groupid}</groupId>
<artifactId>${stax.impl.artifact}</artifactId>
</dependency>
<dependency>
<groupId>commons-logging</groupId>
<artifactId>commons-logging</artifactId>
</dependency>
<dependency>
<groupId>junit</groupId>
<artifactId>junit</artifactId>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>xmlunit</groupId>
<artifactId>xmlunit</artifactId>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.apache.geronimo.specs</groupId>
<artifactId>geronimo-stax-api_1.0_spec</artifactId>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-api</artifactId>
<classifier>tests</classifier>
<version>${project.version}</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-testsuite</artifactId>
<version>${project.version}</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-common-impl-testsuite</artifactId>
<version>${project.version}</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>xalan</groupId>
<artifactId>xalan</artifactId>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-testutils</artifactId>
<version>${project.version}</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>commons-io</groupId>
<artifactId>commons-io</artifactId>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.apache.felix</groupId>
<artifactId>maven-bundle-plugin</artifactId>
<extensions>true</extensions>
<configuration>
<excludeDependencies>true</excludeDependencies>
<instructions>
<_nouses>true</_nouses>
<Private-Package>org.apache.axiom.*</Private-Package>
</instructions>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<artifactId>maven-shade-plugin</artifactId>
<executions>
<execution>
<phase>package</phase>
<goals>
<goal>shade</goal>
</goals>
<configuration>
<artifactSet>
<includes>
<include>${project.groupId}:axiom-common-impl</include>
</includes>
</artifactSet>
<relocations>
<relocation>
<pattern>org.apache.axiom.om.impl.common</pattern>
<shadedPattern>org.apache.axiom.om.impl.llom</shadedPattern>
</relocation>
<relocation>
<pattern>org.apache.axiom.soap.impl.common</pattern>
<shadedPattern>org.apache.axiom.soap.impl.llom</shadedPattern>
</relocation>
</relocations>
<transformers>
<transformer implementation="org.apache.axiom.buildutils.OSGiManifestResourceTransformer" />
</transformers>
</configuration>
</execution>
</executions>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>${project.groupId}</groupId>
<artifactId>axiom-buildutils</artifactId>
<version>${project.version}</version>
</dependency>
</dependencies>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>build-helper-maven-plugin</artifactId>
<executions>
<execution>
<id>attach-original-jar</id>
<phase>package</phase>
<goals>
<goal>attach-artifact</goal>
</goals>
<configuration>
<artifacts>
<artifact>
<file>${project.build.directory}/original-${project.build.finalName}.jar</file>
<classifier>original</classifier>
</artifact>
</artifacts>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
<!-- Attach a JAR with the test classes so that we can reuse them in other modules
(see http://maven.apache.org/guides/mini/guide-attached-tests.html). -->
<plugin>
<artifactId>maven-jar-plugin</artifactId>
<executions>
<execution>
<goals>
<goal>test-jar</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<artifactId>maven-site-plugin</artifactId>
<configuration>
<skip>true</skip>
<skipDeploy>true</skipDeploy>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.