Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[appserver-io/appserver] Problems setting base dir for wrong configuration sequence #489

Closed
wick-ed opened this Issue Feb 6, 2015 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@wick-ed
Copy link
Member

wick-ed commented Feb 6, 2015

We run into problems if the appserver.xml file gets configured in a certain, but XML wise valid, way.
The src/server.php script seems to have problems picking out the correct params element to add the base directory param to.

Re-testable by placing e.g. following logger configuration in front of the first params element:

<loggers>
    <logger channelName="system" name="System" type="\AppserverIo\Logger\Logger">
        <handlers>
            <handler type="\AppserverIo\Logger\Handlers\CustomFileHandler">
                <formatter type="\AppserverIo\Logger\Formatters\StandardFormatter"/>
                <params>
                    <param name="logFile" type="string">var/log/appserver-errors.log</param>
                    <param name="logLevel" type="string">debug</param>
                </params>
            </handler>
        </handlers>
    </logger>
</loggers>

@wick-ed wick-ed added the bug label Feb 6, 2015

@wick-ed wick-ed added this to the Release 1.0.1 "Iron Horse" milestone Feb 6, 2015

@wagnert wagnert self-assigned this Feb 21, 2015

@wagnert wagnert closed this in da66351 Feb 22, 2015

wagnert added a commit that referenced this issue Feb 22, 2015

Merge pull request #584 from wagnert/master
Fixed #489 - Problems setting base dir for wrong configuration sequence
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.