New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Build crashes if "clone_folder" contains spaces #1314

Closed
estar73 opened this Issue Feb 12, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@estar73

estar73 commented Feb 12, 2017

I have a requirement: the clone folder name is prescribed and contains spaces.
When I set the folder in UI it works without problems.
But the same folder name in the appveyor.yml (by the way, it is generated by UI)
clone_folder: c:\projects\Path with spaces
causing error:

Build started
git clone -q --branch=master git@github.com:ae38/ci-test.git c:\projects\Path with spaces
Too many arguments.

I tried to quote the path in YAML, but things get worse.
I guess this is a bug.

@IlyaFinkelshteyn IlyaFinkelshteyn self-assigned this Feb 13, 2017

@IlyaFinkelshteyn

This comment has been minimized.

Member

IlyaFinkelshteyn commented Feb 13, 2017

Thank you, looks like a bug. We will investigate. For now temporary workaround is custom clone with quites:

clone_folder: c:\projects\Path with spaces
clone_script:
- cmd: git clone -q --branch=%APPVEYOR_REPO_BRANCH% git@github.com:ae38/ci-test.git "c:\projects\Path with spaces"

Thanks!
Ilya.

@estar73

This comment has been minimized.

estar73 commented Feb 13, 2017

It works, thank you!

@FeodorFitsner FeodorFitsner added this to the 5-Feb-2017 milestone Feb 15, 2017

@FeodorFitsner FeodorFitsner changed the title from clone_folder with spaces to Build crashes if "clone_folder" contains spaces Feb 17, 2017

@estar73

This comment has been minimized.

estar73 commented Feb 22, 2017

It works as expected now, thank you.

@IlyaFinkelshteyn

This comment has been minimized.

Member

IlyaFinkelshteyn commented Feb 22, 2017

Sorry, we were needed to roll back build worker image with updated build agent because of another issue. It will be fixed soon.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment