STK500V2 bootloader on Mega 2560 fails on sketches containing !!! [imported] #392

Closed
cmaglie opened this Issue Nov 15, 2012 · 1 comment

Projects

None yet

1 participant

@cmaglie
Arduino member

This is Issue 392 moved from a Google Code project.
Added by 2010-11-06T18:01:11.000Z by dmel...@gmail.com.
Please review that bug for more context and additional comments, but update this bug.

Original labels: Type-Defect, Priority-Medium, Component-stk500v2, OpSys-All

Original description

What steps will reproduce the problem?
1. Try to upload a sketch to a Mega 2560 that contains "!!!".

What is the expected output? What do you see instead?

The upload fails.

See: http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1288392931 for a report of this.

@cmaglie cmaglie added a commit to cmaglie/Arduino that referenced this issue Dec 24, 2012
@cmaglie cmaglie Added patch to bootloader for Mega2560. (Mark Sproul) 8e1f626
@cmaglie cmaglie was assigned Dec 24, 2012
@cmaglie
Arduino member

Please look at the pullrequest here #1183

The updated hex bootloader is available here:

https://github.com/cmaglie/Arduino/blob/mega2560-bootloader/hardware/arduino/bootloaders/stk500v2/stk500boot_v2_mega2560.hex

Please check it out and report here #1183 success or failures.
Thank you!

C

@cmaglie cmaglie closed this Mar 11, 2013
@oriregev oriregev pushed a commit to oriregev/Arduino that referenced this issue Dec 20, 2013
@cmaglie cmaglie Added patch to bootloader for Mega2560. (Mark Sproul) e6d6d31
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment