New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

arduino --install-boards "arduino:avr:1.6.2" #8040

Closed
czgtest opened this Issue Sep 29, 2018 · 5 comments

Comments

5 participants
@czgtest
Copy link

czgtest commented Sep 29, 2018

OS : windows10
Arduino : 1.8.7

go to C:\Program Files (x86)\Arduino and run command : arduino --install-boards "arduino:avr:1.6.2"

then I can't find board package in ..\Arduino15\packages folder

but in Arduino 1.8.6, this command work well.

Is there any change?

@per1234

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

per1234 commented Sep 29, 2018

It sounds the same as #8034

Do you get the "Selected board is not available" error?

@czgtest

This comment has been minimized.

Copy link

czgtest commented Sep 30, 2018

I can't see any error print out in command line

@matthijskooijman

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

matthijskooijman commented Sep 30, 2018

You might need to run arduino_debug.exe instead of arduino.exe to see commandline (error) output.

@facchinm

This comment has been minimized.

Copy link
Member

facchinm commented Oct 5, 2018

Closing as duplicate of #8034

@facchinm facchinm closed this Oct 5, 2018

@lsaidman

This comment has been minimized.

Copy link

lsaidman commented Jan 3, 2019

Does 1.8.8 fix this?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment