New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

No Videoplayback #319

Closed
kevsei opened this Issue Apr 2, 2018 · 11 comments

Comments

Projects
None yet
@kevsei

kevsei commented Apr 2, 2018

I'm submitting a ...

  • [ x ] bug report
  • feature request
  • support request

General infomration

Prerequisites

  • Are you running the latest version?
    yes

Description

I cant play Movies and TV-Shows since 1.April 2018. There is no Error or something. I start playing a Movie - then the Loading Circle comes and after a few seconds the Circle expires and iam back in the Movie-Menu.

On my Windows PC in the same Network Netflix works perfect.

The Native App on the Shield is working too,

Other Addons for Kodi, like Amazon are working too.

Context (Environment)

Installation

  • I installed the plugin via zip from the Releases page
  • [ x ] I´m using the Netflix Repo
  • I´m using a different source (Please tell which)

Operating System

  • Linux (x86/x64)
  • OSX (x86/x64)
  • Windows (x86/x64)
  • Linux (ARM)
  • [x ] Android (Nvidia Shield 2017)

Additional informatin on the environment

  • Iam using the newest Nvidia Shield Experience 6.3 and newest Kodi Nightly.
  • New Clean Installation

Debug log

https://pastebin.com/uT6N6mCy

@CWftw

This comment has been minimized.

CWftw commented Apr 2, 2018

I'm having the same issue. Key exchange not working on Android devices?

@khasenklever

This comment has been minimized.

khasenklever commented Apr 2, 2018

Same issue here:

  • Netflix Plugin revision 0.12.8 (repo install)
  • target: Intel Nuc i5, Libreelec (Testing rev. from April, 1st)
@KrX3D

This comment has been minimized.

KrX3D commented Apr 5, 2018

hello,
i got the same problem. but i got 3 different behavors.

  1. cant play, i see the loading cycle and after some seconds im back to the menu
  2. some videos like Top Gear: i see the loading cycle and after that im back to the menu BUT i see that it is "played" and when i go the the Main Menu and hit back to see the video it is "played". i see the time progress but no video or sound (black screen)
  3. some videos and series can be played normally like johnny englisch

EDIT: im running it on my raspberry pi 3 with libreelec 9 alpha

@plneappl

This comment has been minimized.

plneappl commented Apr 6, 2018

I have the same issue on Windows 10 x64. When I click on any series, the loading cycle shows for some seconds, then I'm back on the browse screen, only the "stop" icon is replaced by a "play" icon and Kodi uses one CPU core. However I can't view the running video stream. Also I probably shouldn't be CPU-throttled since I have an Intel i7-920.

Error log

netflix-kodi

@mkreisl

This comment has been minimized.

mkreisl commented Apr 10, 2018

Same here, using XBian on Raspberry Pi 3B+, Kodi v18a2 and binary addons built Apr 6

Edit:
In my case it is not correct. Enabled OMXplayer was the culprit. If OMXplayer is enabled, I'm getting the situation described above, if OMXplayer is disabled, everything works as it should 😄

@lllavado

This comment has been minimized.

lllavado commented Apr 18, 2018

Same here in MINIX NEO U1.

@liberty-developer

This comment has been minimized.

Collaborator

liberty-developer commented Apr 27, 2018

For android: Pls. use Version 0.13.0+ and insert your correct ESN (from apk app) in the settings.

@lllavado

This comment has been minimized.

lllavado commented Apr 28, 2018

Should I insert the all ESN code? I tried that with version 0.13.0 and it gave me an error when inserting the email. It doesn’t even let me introduce the password.

@Lemmiwinks

This comment has been minimized.

Lemmiwinks commented May 1, 2018

Having the same issue on my Intel NUC, Ubuntu 18.04, Kodi from the nightly ppa, Netflix addon 0.13.2, manually updated from the github release pages.

10:23:42.057 T:140514506376960 NOTICE: Creating InputStream 10:23:42.124 T:140514540320512 WARNING: CPythonInvoker(21, /home/andy/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py): the python script "/home/andy/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py" has left several classes in memory that we couldn't clean up. The classes include: N9XBMCAddon9xbmcaddon5AddonE 10:23:42.861 T:140514540320512 WARNING: CPythonInvoker(22, /home/andy/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py): the python script "/home/andy/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py" has left several classes in memory that we couldn't clean up. The classes include: N9XBMCAddon9xbmcaddon5AddonE 10:23:43.451 T:140514506376960 ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: Could not open / parse mpdURL (http://localhost:45689/manifest?id=80074188) 10:23:43.452 T:140514506376960 ERROR: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [plugin://plugin.video.netflix/?action=play_video&infoLabels=%7B%27rating%27%3A+0%2C+%27writer%27%3A+%27%27%2C+%27episode%27%3A+3%2C+%27plot%27%3A+u%27Nach+einem+nervenaufreibenden+Trip+durch+einen+dunklen+Tunnel+wird+Joana+von+einer+Vision+aus+ihrer+Vergangenheit+heimgesucht.+Ezequiel+erh%5Cxe4lt+unerwarteten+Besuch.%27%2C+%27season%27%3A+1%2C+%27tvshowtitle%27%3A+u%273+%25%27%2C+%27title%27%3A+u%27Kapitel+03%3A+Korridor%27%2C+%27mediatype%27%3A+u%27episode%27%2C+%27mpaa%27%3A+u%27-%27%2C+%27director%27%3A+%27%27%2C+%27genre%27%3A+u%27Sci-Fi-+und+Fantasy-Serien%27%2C+%27year%27%3A+2016%2C+%27duration%27%3A+2548%7D&video_id=80074188&pin=False&start_offset=2473] 10:23:43.453 T:140514506376960 NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()

@VaughanCrash

This comment has been minimized.

VaughanCrash commented May 2, 2018

Got it to work. Had a RKMC (Rockchip Kodi that was version 18) running, which was lacking xbmcdr (think that's what it was--a crypto module RKMC was missing either way).

Removed it, and installed the nightly armv8 apk of kodi. (http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/) (Anyone reading this with a tv box, google the cpu to determine which arm version you'll need (v8 being 64bit))

Cloned the netflix repo, and went in and edited /resources/settings.xml and pasted in my full ESN in the ESN field 'default'. Then zipped up the folder, threw it on an sd card in my tv box, and installed from zip. (get the ESN by installing the netflix app on whatever box you're using, navigate to 'about'--may need a mouse attached to your box to actually find the about/settings fields in the netflix app--to get the ESN. ENJOY copying out the ESN into resources/settings.xml. I'm not sure if you need to copy the entire ESN--everything after and including the equals sign may not be needed, but I decided to put in the whole thing regardless.)

Had to put in the username/password before the app would open (long click on the app icon, go into settings/configure, then update login details.)

@caphm

This comment has been minimized.

Collaborator

caphm commented Sep 4, 2018

Issues should be fixed in 0.13.10+. Feel free to reopen if there are still problems.

@caphm caphm closed this Sep 4, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment