Bug: Tag Properties 'From' and 'To' ignore custom frame count headers. #1350

Closed
oceanhahn opened this Issue Dec 9, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@oceanhahn

oceanhahn commented Dec 9, 2016

Was trying out the new custom frame count and discovered that UI frame numbers (which can show adjusted frame label numbers) are not consistent with the 'From' and 'To' fields in the Properties pane for tags (which still use the fixed frame count starting at one).

If you implemented the custom UI frame enumeration using an offset value, probably this value simply has not been applied to the values in the Tag Properties pane as well. :3

Thanks for looking into it!

Using ASEprite1.1.10 on Win7SP1.
(Related to #1300)

@oceanhahn

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@oceanhahn

oceanhahn Dec 9, 2016

I poked around a little and my guess is that this new attribute docPref.timeline.firstFrame() should probably be applied to the from and to values in this line?

Hope that helps (and maybe it doesn't)!

I poked around a little and my guess is that this new attribute docPref.timeline.firstFrame() should probably be applied to the from and to values in this line?

Hope that helps (and maybe it doesn't)!

@dacap dacap added the bug label Dec 11, 2016

@dacap dacap self-assigned this Dec 29, 2016

@dacap dacap added this to the v1.1 milestone Dec 29, 2016

@dacap dacap closed this in a56dff5 Dec 29, 2016

@oceanhahn

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@oceanhahn

oceanhahn Dec 29, 2016

Thanks! 🎉

Thanks! 🎉

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment