Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Pixel-perfect not working on this regular layer #2748

Closed
not-surt opened this issue May 29, 2021 · 1 comment
Closed

Pixel-perfect not working on this regular layer #2748

not-surt opened this issue May 29, 2021 · 1 comment
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@not-surt
Copy link

This file (pixelperfect.zip) contains a regular layer where pencil tool pixel-perfect option has no effect.
Pixel-perfect works as expected on newly created regular layers.
If I use the "Canvas size..." function with "Trim content outside the canvas" option enabled even without actually changing the canvas size pixel-perfect will then work as expected, but if "Trim content outside the canvas" option is not enable enabled pixel-perfect continues to have no effect.

Can't remember, but the history of the affected layer may possibly include a conversion from a tilemap layer so could possibly be related to #2741 and probably been cropped and moved.

Aseprite and System version

  • Aseprite version: v1.3 beta1 Steam
  • System: Windows 10 Pro 10.0.18363 Build 18363
@dacap dacap added the bug label May 31, 2021
@dacap dacap added this to the v1.3 milestone May 31, 2021
@dacap
Copy link
Member

dacap commented Jun 4, 2021

Hi @not-surt, today we've released Aseprite v1.3-beta2 which should have this issue fixed thanks to @martincapello.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants