Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Last row of pixels in sprite editor isn't updated after changing frames #2803

Closed
dacap opened this issue Jun 29, 2021 · 1 comment
Closed

Comments

@dacap
Copy link
Member

dacap commented Jun 29, 2021

Report: https://steamcommunity.com/app/431730/discussions/2/3053986162859327112/
Screenshot: https://imgur.com/a/P4SBrfR

Aseprite and System version

  • Aseprite version: v1.3-beta4
@dacap dacap added this to the v1.3-beta5 milestone Jun 29, 2021
@dacap dacap self-assigned this Jun 29, 2021
@dacap dacap modified the milestones: v1.3-beta5, v1.3-beta6 Jul 12, 2021
@dacap dacap assigned martincapello and unassigned dacap Jul 14, 2021
@martincapello martincapello added wip and removed wip labels Aug 10, 2021
@martincapello
Copy link
Member

For the record: Trying to fix this we realized that the issue is actually in the main branch. In fact the same problem can be reproduced by using the Color mode dialog or the FX filters dialog in the main branch.
This issue is not present in main because in beta the method that invalidates the editor's view was updated to use the same function used in the aforementioned places.

@dacap dacap closed this as completed in 1eb7404 Aug 13, 2021
@martincapello martincapello removed the wip label Aug 17, 2021
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants