New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Changing brush size with - or + keys leaves white pixels on screen (regression bug) #671

Closed
dacap opened this Issue May 14, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@dacap
Member

dacap commented May 14, 2015

This didn't happen in v1.1-beta2 (the brush cleaning/drawing algorithm has changed a little because custom brushes).

@dacap dacap added the bug label May 14, 2015

@dacap dacap self-assigned this May 14, 2015

@dacap dacap added this to the v1.1 milestone May 14, 2015

@vegeta897

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@vegeta897

vegeta897 May 14, 2015

Not sure if this is what you're describing or just related:

http://imgur.com/tNTLp1e

v1.1-beta3

Using eraser tool, changing brush size leaves behind the outline of the previous size. Stays while panning, but disappears as soon as you zoom in or out one step.

vegeta897 commented May 14, 2015

Not sure if this is what you're describing or just related:

http://imgur.com/tNTLp1e

v1.1-beta3

Using eraser tool, changing brush size leaves behind the outline of the previous size. Stays while panning, but disappears as soon as you zoom in or out one step.

@dacap

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@dacap

dacap May 14, 2015

Member

Yes, it's exactly this problem.

Member

dacap commented May 14, 2015

Yes, it's exactly this problem.

@dacap

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@dacap

dacap May 18, 2015

Member

Fixed

Member

dacap commented May 18, 2015

Fixed

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment