Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Image sequence not detected in a folder with Japanese characters #784

Closed
KasumiArai opened this Issue Aug 27, 2015 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@KasumiArai
Copy link

KasumiArai commented Aug 27, 2015

I've got a folder called: 44616410_ugoira600x600 by ちぃま
with images inside named:
000000.jpg
000001.jpg
etc.

If I click and drag 000000.jpg to the Aseprite window it will load properly, but not detect the image sequence. If I remove the Japanese characters from the folder the images are contained in, the image sequence will be detected by Aseprite.

Related issue: I can open one of the images in the 44616410_ugoira600x600 by ちぃま multiple times in one Aseprite window, which is not allowed for files in folders without such characters.

Aseprite v1.1 on Windows Vista

@KasumiArai KasumiArai changed the title Image sequence not detected in a folder with japanese characters Image sequence not detected in a folder with Japanese characters Aug 27, 2015

@dacap dacap added this to the v1.1 milestone Aug 27, 2015

@dacap dacap self-assigned this Aug 27, 2015

@dacap

This comment has been minimized.

Copy link
Member

dacap commented Aug 27, 2015

Fixed

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.
You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session. You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session.