Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Every Blazor project - the server responded with a status of 404 (Not Found) #1790

Closed
troncomputers opened this Issue Feb 21, 2019 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@troncomputers
Copy link

troncomputers commented Feb 21, 2019

Hi!
Yesterday everything was fine. Today, every new/fresh project created with Visual Studio 2019 Preview is broken and it's showing only Loading... in browser.
Error in Google Chrome ver. 72.0.3626.109

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
components.webassembly.js:1 Uncaught (in promise) SyntaxError: Unexpected end of JSON input
    at Object.<anonymous> (components.webassembly.js:1)
    at components.webassembly.js:1
    at Object.next (components.webassembly.js:1)
    at i (components.webassembly.js:1)

It doesn't matter if project is clear Blazor or Blazor (ASP.NET Core hosted). I didn't change anything. I just create a project and hit run on IIS Express button on top of VS.

dotnet --version
3.0.100-preview-010184

Blazor ver. 0.8.0
Latest ASP.NET Core Blazor Language Services

dotnet build - no errors
dotnet run - same behavior as build in VS.

@danroth27

This comment has been minimized.

Copy link
Member

danroth27 commented Feb 21, 2019

Duplicate of aspnet/AspNetCore#7788

@danroth27 danroth27 marked this as a duplicate of aspnet/AspNetCore#7788 Feb 21, 2019

@danroth27 danroth27 closed this Feb 21, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.