Skip to content
This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

web deploy on windows 10 #1085

Open
vikasNew opened this issue Mar 18, 2019 · 5 comments
Open

web deploy on windows 10 #1085

vikasNew opened this issue Mar 18, 2019 · 5 comments

Comments

@vikasNew
Copy link

@vikasNew vikasNew commented Mar 18, 2019

Hello,

can i publish my code by using web deploy to windows 10 machine.

i have setup my testing windows 10 machine for deployment, which is in local area network.

So i want to publish my code to that remote machine by using web deploy. can i do that ?

i have installed web deploy and also enabled web development remote service on windows 10 but i am not able to connect to remote machine using we deploy.

This returns me the following error every-time.
"ERROR_DESTINATION_NOT_REACHABLE"

interesting thing is i also have windows 10 on my machine & i am able to use web deploy on my local machine but it's not working with remote windows 10 machine.

is web deploy only meant for Windows servers not for other normal windows?

Thanks

@barrytang
Copy link

@barrytang barrytang commented Mar 19, 2019

@shirhatti
Copy link
Member

@shirhatti shirhatti commented Mar 19, 2019

Sounds like wmsvc is not listening on the destination machine.
Try following the instructions at https://docs.microsoft.com/en-us/iis/manage/remote-administration/remote-administration-for-iis-manager

@shirhatti
Copy link
Member

@shirhatti shirhatti commented Mar 19, 2019

is web deploy only meant for Windows servers not for other normal windows?

Not the case

@vikasNew
Copy link
Author

@vikasNew vikasNew commented Mar 26, 2019

Hi

Thanks for the Reply,

WMSVC(Web Management Service) is already running on remote system. i have confirmed this from services.

still not working for me....My Target Remote machine has windows 10 installed instead of any windows server

Any other suggestions..?

Thanks in anticipation

@stact
Copy link

@stact stact commented Feb 5, 2020

Seems to be a bug. Got the same error. All is well configured.

Don't use the Azure "Azure Virtual Machines" publisher
Configure IIS, FTP, etc instead
image

For "server" use http://
image

Working from my side, any other configuration shared by Web Deploy configuration.

Please Core Team: fix this unexpected behavior, let Azure VM works and allow servername on configuration for the server instead http:// :)

Hope it helps!

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
4 participants