New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Need a workaround for VS 2015 debug problem. #849

Closed
hikalkan opened this Issue Feb 4, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

@hikalkan hikalkan added the problem label Feb 4, 2016

@hikalkan hikalkan self-assigned this Feb 4, 2016

@hikalkan hikalkan added this to the ABP v0.8.0 milestone Feb 4, 2016

@4nonym0us

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@4nonym0us

4nonym0us Feb 4, 2016

Contributor

+1 for this. Really annoying bug.

Contributor

4nonym0us commented Feb 4, 2016

+1 for this. Really annoying bug.

hikalkan added a commit that referenced this issue Feb 5, 2016

@hikalkan

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@hikalkan

hikalkan Feb 5, 2016

Member

Fixed this issue. After v0.8 release, we need to add Abp.Owin package as described here: #851

Member

hikalkan commented Feb 5, 2016

Fixed this issue. After v0.8 release, we need to add Abp.Owin package as described here: #851

@hikalkan hikalkan closed this Feb 5, 2016

KenKimura88 pushed a commit to KenKimura88/aspnetboilerplate that referenced this issue Jan 17, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment