Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Audio player icons going out of alignment in Microsoft Edge #1762

Closed
Karthikeya212 opened this issue Mar 16, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@Karthikeya212
Copy link
Collaborator

commented Mar 16, 2017

Descriptive summary

Server: spruce.dlib.indiana.edu
Testing: Browser Compatibility
Browser: Microsoft Edge (25.10586.672.0)
Operating System: Windows10
Issue: On hovering over the audio icon in the audio player, the quality and playlist icons are going out of alignment with the player.

Expected behavior

Actual behavior

Steps to reproduce the behavior

  1. Login to spruce in Edge browser.

  2. Open an audio file (can use item "R_Batch" on spruce to check the issue).
    audio player in edge

  3. Hover over the audio icon to see the audio adjustment bar. As the bar appers, quality and playlist icons get misaligned with the player.
    audio player hover in edge

Related work

Link to related tickets or prior related work here.

@Karthikeya212

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

commented Mar 16, 2017

This issue is present in R5 also

@joncameron joncameron modified the milestone: Backlog Jun 23, 2017

@mschnaars

This comment has been minimized.

Copy link

commented Sep 21, 2017

Is this bug for Edge or for Chrome? The title says Edge, but the steps to reproduce say Chrome. I was unable to reproduce this in Edge.

@Karthikeya212

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

commented Sep 21, 2017

I still can reproduce it on this particular Edge Browser version.

image

@joncameron

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented May 16, 2019

Wontfix for this very minor browser-specific styling issue.

@joncameron joncameron closed this May 16, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.