Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

'AWSHTTPSConnection' object has no attribute 'server_hostname' #3820

Closed
kp625544 opened this issue Dec 28, 2018 · 3 comments

Comments

@kp625544
Copy link

commented Dec 28, 2018

Hello, I m getting the above issue while running all aws commands. Is it a bug or there is any fix available for it? I tried reinstalling awscli as well but still the issue persists

'AWSHTTPSConnection' object has no attribute 'server_hostname'

@sayboras

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 28, 2018

@kp625544 can you share output of aws --version ? I was having kind of similar issue before (for different attribute), then found out that my botocore version was kind of old.

Debug log for any aws command might be helpful as well.

@kp625544

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Dec 28, 2018

aws-cli/1.11.13 Python/3.5.2 Linux/4.15.0-43-generic botocore/1.4.70

@kp625544

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Dec 28, 2018

Solved.
I removed the package from linux
sudo apt-get remove awscli

and the reinstalled with pip

sudo python -m pip install --upgrade awscli

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.