Permalink
Commits on Nov 2, 2014
Commits on Jul 26, 2014
  1. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/option.c
    committed Jul 26, 2014
Commits on Jul 23, 2014
  1. updated for version 7.4.383

    Problem:    Bad interaction between preview window and omnifunc.
    Solution:   Avoid redrawing the status line. (Hirohito Higashi)
    brammool committed Jul 23, 2014
  2. updated for version 7.4.382

    Problem:    Mapping characters may not work after typing Esc in Insert mode.
    Solution:   Fix the noremap flags for inserted characters. (Jacob Niehus)
    brammool committed Jul 23, 2014
  3. updated for version 7.4.381

    Problem:    Get u_undo error when backspacing in Insert mode deletes more than
    	    one line break. (Ayberk Ozgur)
    Solution:   Also decrement Insstart.lnum.
    brammool committed Jul 23, 2014
  4. updated for version 7.4.380

    Problem:    Loading python may cause Vim to exit.
    Solution:   Avoid loading the "site" module. (Taro Muraoka)
    brammool committed Jul 23, 2014
  5. updated for version 7.4.379

    Problem:    Accessing freed memory after using setqflist(list, 'r'). (Lcd)
    Solution:   Reset qf_index.
    brammool committed Jul 23, 2014
  6. updated for version 7.4.378

    Problem:    Title of quickfist list is not kept for setqflist(list, 'r').
    Solution:   Keep the title.  Add a test. (Lcd)
    brammool committed Jul 23, 2014
  7. updated for version 7.4.377

    Problem:    When 'equalalways' is set a split may report "no room" even though
    	    there is plenty of room.
    Solution:   Compute the available room properly. (Yukihiro Nakadaira)
    brammool committed Jul 23, 2014
  8. updated for version 7.4.376

    Problem:    Popup menu flickers too much.
    Solution:   Remove the forced redraw. (Hirohito Higashi)
    brammool committed Jul 23, 2014
  9. updated for version 7.4.375

    Problem:    Test 63 fails when run with GUI-only Vim.
    Solution:   Add guibg attributes. (suggested by Mike Soyka)
    brammool committed Jul 23, 2014
  10. updated for version 7.4.374

    Problem:    Character after "fb" command not mapped if it might be a composing
    	    character.
    Solution:   Don't disable mapping when looking for a composing character.
    	    (Jacob Niehus)
    brammool committed Jul 23, 2014
Commits on Jul 19, 2014
Commits on Jul 16, 2014
  1. updated for version 7.4.373

    Problem:    Compiler warning for unused argument and unused variable.
    Solution:   Add UNUSED.  Move variable inside #ifdef.
    brammool committed Jul 16, 2014
  2. updated for version 7.4.372

    Problem:    When 'winminheight' is zero there might not be one line for the
    	    current window.
    Solution:   Change the size computations. (Yukihiro Nakadaira)
    brammool committed Jul 16, 2014
  3. updated for version 7.4.371

    Problem:    When 'linebreak' is set control characters are not correctly
    	    displayed. (Kimmy Lindvall)
    Solution:   Set n_extra. (Christian Brabandt)
    brammool committed Jul 16, 2014
  4. updated for version 7.4.370

    Problem:    Linebreak test fails when encoding is not utf-8. (Danek Duvall)
    Solution:   Split the test in a single byte one and a utf-8 one. (Christian
    	    Brabandt)
    brammool committed Jul 16, 2014
  5. updated for version 7.4.369

    Problem:    Using freed memory when exiting while compiled with EXITFREE.
    Solution:   Set curwin to NULL and check for that. (Dominique Pelle)
    brammool committed Jul 16, 2014