Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Commits on Jul 26, 2014
  1. Merge branch 'vim'

    authored
    Conflicts:
    	src/option.c
  2. @brammool
Commits on Jul 19, 2014
  1. @brammool
Commits on Jul 10, 2014
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool authored
Commits on Jul 4, 2014
  1. @brammool
Commits on Jul 2, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.353

    brammool authored
    Problem:    'breakindent' doesn't work with the 'list' option.
    Solution:   Make it work. (Christian Brabandt)
Commits on Jun 25, 2014
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool authored
  2. @brammool

    updated for version 7.4.344

    brammool authored
    Problem:    Unessecary initializations and other things related to
    	    matchaddpos().
    Solution:   Code cleanup. (Alexey Radkov)
  3. @brammool

    updated for version 7.4.338

    brammool authored
    Problem:    Cannot wrap lines taking indent into account.
    Solution:   Add the 'breakindent' option. (many authors, final improvements by
    	    Christian Brabandt)
  4. @brammool

    updated for version 7.4.336

    brammool authored
    Problem:    Setting 'history' to a big value causes out-of-memory errors.
    Solution:   Limit the value to 10000. (Hirohito Higashi)
Commits on Jun 17, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.330

    brammool authored
    Problem:    Using a regexp pattern to highlight a specific position can be
    	    slow.
    Solution:   Add matchaddpos() to highlight specific positions efficiently.
    	    (Alexey Radkov)
Commits on Jun 12, 2014
  1. @brammool

    Update runtime files.

    brammool authored
Commits on May 28, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.314

    brammool authored
    Problem:    Completion messages can get in the way of a plugin.
    Solution:   Add 'c' flag to 'shortmess' option. (Shougo Matsu)
  2. @brammool

    updated for version 7.4.313

    brammool authored
    Problem:    Changing the return value of getpos() causes an error. (Jie Zhu)
    Solution:   Revert getpos() and add getcurpos().
  3. @brammool

    updated for version 7.4.312

    brammool authored
    Problem:    Cannot figure out what argument list is being used for a window.
    Solution:   Add the arglistid() function. (Marcin Szamotulski)
  4. @brammool

    updated for version 7.4.311

    brammool authored
    Problem:    Can't use winrestview to only restore part of the view.
    Solution:   Handle missing items in the dict. (Christian Brabandt)
  5. @brammool

    updated for version 7.4.310

    brammool authored
    Problem:    getpos()/setpos() don't include curswant.
    Solution:   Add a fifth number when getting/setting the cursor.
Commits on May 22, 2014
  1. @brammool

    Runtime file updates.

    brammool authored
Commits on May 13, 2014
  1. @brammool

    Update runtime files.

    brammool authored
  2. @brammool

    updated for version 7.4.293

    brammool authored
    Problem:    It is not possible to ignore composing characters at a specific
    	    point in a pattern.
    Solution:   Add the %C item.
Commits on May 7, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.279

    brammool authored
    Problem:    globpath() returns a string, making it difficult to get a list of
    	    matches. (Greg Novack)
    Solution:   Add an optional argument like with glob(). (Adnan Zafar)
Commits on May 1, 2014
  1. @brammool

    Runtime file updates.

    brammool authored
Commits on Apr 20, 2014
  1. Merge branch 'vim'

    authored
    Conflicts:
    	runtime/syntax/vim.vim
    	src/structs.h
Commits on Apr 6, 2014
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool authored
Commits on Apr 5, 2014
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool authored
  2. @brammool

    updated for version 7.4.248

    brammool authored
    Problem:    Cannot distinguish between NL and NUL in output of system().
    Solution:   Add systemlist(). (ZyX)
  3. @brammool

    updated for version 7.4.247

    brammool authored
    Problem:    When passing input to system() there is no way to keep NUL and
    	    NL characters separate.
    Solution:   Optionally use a list for the system() input. (ZyX)
Commits on Apr 2, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.243

    brammool authored
    Problem:    Cannot use setreg() to add text that includes a NUL.
    Solution:   Make setreg() accept a list.
  2. @brammool

    updated for version 7.4.242

    brammool authored
    Problem:    getreg() does not distinguish between a NL used for a line break
    	    and a NL used for a NUL character.
    Solution:   Add another argument to return a list. (ZyX)
  3. @brammool

    updated for version 7.4.241

    brammool authored
    Problem:    The string returned by submatch() does not distinguish between a
    	    NL from a line break and a NL that stands for a NUL character.
    Solution:   Add a second argument to return a list. (ZyX)
  4. @brammool

    updated for version 7.4.237

    brammool authored
    Problem:    When some patches was not included has("patch-7.4.123") may return
    	    true falsely.
    Solution:   Check for the specific patch number.
Commits on Apr 1, 2014
  1. @brammool

    updated for version 7.4.235

    brammool authored
    Problem:    It is not easy to get the full path of a command.
    Solution:   Add the exepath() function.
  2. @brammool

    updated for version 7.4.234

    brammool authored
    Problem:    Can't get the command that was used to start Vim.
    Solution:   Add v:progpath. (Viktor Kojouharov)
  3. @brammool

    updated for version 7.4.230

    brammool authored
    Problem:    Error when using ":options".
    Solution:   Fix the entry for 'lispwords'. (Kenichi Ito)
Commits on Mar 27, 2014
  1. @brammool

    Update runtime files.

    brammool authored
Something went wrong with that request. Please try again.