Permalink
Commits on Oct 5, 2010
  1. Snapshot 55

    committed Oct 5, 2010
Commits on Oct 3, 2010
  1. Do not change pwd on open file for onscreen window

    This change is to make the behavior more consistent and easier to
    predict (e.g. when MacVim is used with PeepOpen).
    
    If opening new files causes a new window to appear on screen, then the
    pwd is set to the directory of the first file being opened.
    
    If a window is already visible and new files are set to open in the
    "current" window, then the pwd will not change when opening files.
    committed Oct 3, 2010
Commits on Oct 2, 2010
  1. Fix inline marked text regression

    This regression was introduced in commit be84460.
    committed Oct 2, 2010
Commits on Oct 1, 2010
  1. Snapshot 54

    committed Oct 1, 2010
  2. Update credits

    committed Oct 1, 2010
  3. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/main.c
    committed Oct 1, 2010
  4. @dmitryelastic

    Set represented filename for full screen window

    This fixes a bug which caused DTerm not to work when in full screen
    mode.
    dmitryelastic committed with Oct 1, 2010
Commits on Sep 30, 2010
  1. @brammool

    Runtime file updates.

    brammool committed Sep 30, 2010
  2. @brammool

    updated for version 7.3.019

    Problem:    ":nbstart" can fail silently.
    Solution:   Give an error when netbeans is not supported by the GUI. (Xavier
    	    de Gaye)
    brammool committed Sep 30, 2010
  3. Shorter input check intervals

    committed Sep 30, 2010
  4. Avoid Vim locking up whilst waiting for input

    Put keyboard input on Vim's input buffer as soon as it arrives instead
    of first putting it on the backend's input buffer.
    
    This should fix problems with MacVim spuriously locking up when opening
    files as has been reported by users of the PeepOpen utility.
    committed Sep 30, 2010
Commits on Sep 29, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.018

    Problem:    Missing argument to windres in MingW makefiles.
    Solution:   Add the argument that was wrapped in the patch. (Jon Maken)
    brammool committed Sep 29, 2010
  2. @brammool

    updated for version 7.3.017

    Problem:    smatch reports errors.
    Solution:   Fix the reported errors. (Dominique Pelle)
    brammool committed Sep 29, 2010
  3. @brammool

    updated for version 7.3.016

    Problem:    Netbeans doesn't work under Athena.
    Solution:   Support Athena, just like Motif. (Xavier de Gaye)
    brammool committed Sep 29, 2010
  4. @brammool

    updated for version 7.3.015

    Problem:    Test is using error message that no longer exists.
    Solution:   Change E106 to E121. (Dominique Pelle)
    brammool committed Sep 29, 2010
  5. @brammool

    updated for version 7.3.014

    Problem:    Ending a line in a backslash inside an ":append" or ":insert"
    	    command in Ex mode doesn't work properly. (Ray Frush)
    Solution:   Halve the number of backslashes, only insert a NUL after an odd
    	    number of backslashes.
    brammool committed Sep 29, 2010
  6. @brammool

    updated for version 7.3.013

    Problem:    Dynamic loading with Ruby doesn't work for 1.9.2.
    Solution:   Handle rb_str2cstr differently.  Also support dynamic loading on
    	    Unix. (Jon Maken)
    brammool committed Sep 29, 2010
  7. @brammool

    updated for version 7.3.012

    Problem:    Problems building with MingW.
    Solution:   Adjust the MingW makefiles. (Jon)
    brammool committed Sep 29, 2010
Commits on Sep 21, 2010
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool committed Sep 21, 2010
  2. @brammool

    updated for version 7.3.011

    Problem:    X11 clipboard doesn't work in Athena/Motif GUI.  First selection
    	    after a shell command doesn't work.
    Solution:   When using the GUI use XtLastTimestampProcessed() instead of
    	    changing a property.  (partly by Toni Ronkko)
    	    When executing a shell command disown the selection.
    brammool committed Sep 21, 2010
  3. @brammool

    updated for version 7.3.010

    Problem:    Mac GUI: Missing break statements.
    Solution:   Add the break statements. (Dominique Pelle)
    brammool committed Sep 21, 2010
  4. @brammool

    updated for version 7.3.009

    Problem:    Win32: Crash on Windows when using a bad argument for strftime().
    	    (Christian Brabandt)
    Solution:   Use the bad_param_handler(). (Mike Williams)
    brammool committed Sep 21, 2010
  5. @brammool

    updated for version 7.3.008

    Problem:    'cursorbind' is kept in places where 'scrollbind' is reset.
    Solution:   Reset 'cursorbind'.
    brammool committed Sep 21, 2010
  6. @brammool

    updated for version 7.3.007

    Problem:    Python code defines global "buffer".  Re-implements a grow-array.
    Solution:   Use a grow-array instead of coding the same functionality.  Handle
    	    out-of-memory situation properly.
    brammool committed Sep 21, 2010
Commits on Sep 19, 2010
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool committed Sep 19, 2010
Commits on Sep 18, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.006

    Problem:    Can't build some multi-byte code with C89.
    Solution:   Move code to after declarations. (Joachim Schmitz)
    brammool committed Sep 18, 2010
Commits on Sep 17, 2010
Commits on Sep 14, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.005

    Problem:    Crash when using undotree(). (Christian Brabandt)
    Solution:   Increase the list reference count.  Add a test for undotree()
    	    (Lech Lorens)
    brammool committed Sep 14, 2010
  2. @brammool

    updated for version 7.3.004

    Problem:    Crash when using very long regexp. (Peter Odding)
    Solution:   Reset reg_toolong. (Carlo Teubner)
    brammool committed Sep 14, 2010
Commits on Sep 8, 2010
  1. Deprecate Pinch/Rotate gestures

    These do not make much sense to include (and they could not easily be
    mapped to because of the fact that they generate events as the gesture
    is being performed).
    
    Also, make some updates to the help.
    committed Sep 8, 2010
Commits on Sep 2, 2010
  1. Use swipe gesture to navigate help

    Left/right swipe goes back/forward through tag stag when reading help.
    committed Sep 2, 2010
  2. Avoid <SwipeLeft> etc. being inserted

    Performing a gesture will not cause <SwipeLeft> etc. to be inserted into
    the text while in insert mode/cmdline mode/etc.
    committed Sep 2, 2010
Commits on Sep 1, 2010
  1. Add support for trackpad gestures

    Supported gestures are swipe, pinch and rotate.  These generate the
    following keys:
    
        <SwipeLeft> <SwipeRight> <SwipeUp> <SwipeDown>
        <PinchIn>   <PinchOut>
        <RotateCW>  <RotateCCW>
    
    (CW = ClockWise, CCW = CounterClockWise)
    committed Sep 1, 2010